بچه ها میخایم از فردا صب شرو کنیم همب خودمون برسیم هم ب زندگیمون هم اخلاقمونو بهترکنیم گروه زدم ولی نمیتونم لینک بزارمچرا میگ شمامجوزشو ندارین😐بیاین کنارهم سال جدید روجوری شرو کنیم ک بشیم زبونزد ک هم خودمون لذت ببریم هم شوهرمون عاشقمون بشه بخدا من ی هفتس شوهرم واااقعا تغییرکرده نتیجشو دیدم عاااالیه
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
نمیدونستم والافقط دوس داشتم زندگی بچه ها بهتر بشه شرمنده
خواهش می کنم.
🦋🦋🦋
چون سر این موضوع دارن کاربران رو تعلیق می کنن بهتون گفتم تا تعلیق نشین.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.