2777
2789
عنوان

وای مامانم باز دیونه شده

261 بازدید | 17 پست

داشت اپن جا به جا میکرد یهو پایش شکست (اپن اینامون چوبیه) همچی برگشت شکست کلی وسیله کمک کردم جمع کردیم باز یهو دیونه شد بعضیا شاید تو تاپیکای قبلیم بوده باشن مامانم کلا مشکل اعصاب داره و احتمالا دو قطبیه یهو که اینجوری میشه دیگه اروم نمیشه الان رفت حموم سریع زنگ زدم بابام بیاد خونه دعا کنید زودتر بیاد الان استرس گرفتم بیاد بیرون زود از حموم..

با داداش کوچیکمم حتی بد میشه تا مرز جنون میره سر همین کلا ازش میترسم تو این مواقع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید دارو بخوره

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
میفهمم برا من خیلی بدترررره خیلیییی باید تيمارستان بستری شه با دکتر اعصاب حرف زدم فقط سه تا رفتارشو ...

هوففف عزیزم🥺

الان چیکار میکنه رفته یا نه؟

خیلی بده میفهممت برای من اینجوری نیست ولی روانپزشک حتما باید بره 

2790
2778
2791
2779
2792