2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

186 بازدید | 7 پست

بیشترازخودم بااینکه چهار ساله نمیشه ولی بازم با کوچکترین علایم حس میکنم باردارم چرا نمیشه؟؟منکه باکسی بدنکردم بد کسیو نخواستم چرا مادرشدن رو برام نمیخوادپس؟یعنی همه اونایی که باردار میشن سقطش میکنن لایق هستن؟؟هرچی خودمو مشغول میکنم بازم فایده ای نداره   باچشم اشکی دارم می‌نویسم میشه برام دعاکنی؟؟؟

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

منم همین الن چشام اشکی،تنها داداشم قراره بره خدمت،قد تموم دنیا دلم کرفته،حس میکنم تنهاترین میشم،با همین دل شکسته از خدا میخام بزودی زود مامان شی،میشه دعا کنی با دل شکسته داداشم خدمتش بی افته شهر خودمون🥹🥹🥹

سومین کاربری🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همین الن چشام اشکی،تنها داداشم قراره بره خدمت،قد تموم دنیا دلم کرفته،حس میکنم تنهاترین میشم،با ه ...

انشالله میفته شهرخودتون خدابزرگه❤️

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

منم مثه تو ام.انقد گریه کردم و غصه خوردم تبدیل شدم به یه جنازه.دور و بریام زرت و زرت حامله میشن ولی من...همش میگم خدا منو دوست نداره که نمیده.حوصله گوشه کنایه اطرافیانو ندارم دیگه‌.باخودم میگم جداشم حداقل دیگه کسی سرکوفت نمیزنه بچه بیار چون دیگه مجردم.من که دیگه امیدی ندارم.موعدم چند روز دیگس هییییچ علائم حاملگی ندارم.

منم مثه تو ام.انقد گریه کردم و غصه خوردم تبدیل شدم به یه جنازه.دور و بریام زرت و زرت حامله میشن ولی ...

خیلی سخته آدم میخواد سربه کوه و بیابون بذاره دیشب پریود شدم آنقدر تاصبح گریه کردم که نگو 

خیلی سخته آدم میخواد سربه کوه و بیابون بذاره دیشب پریود شدم آنقدر تاصبح گریه کردم که نگو 

منم هرماه همینم.تازه من انقد خودمو میزنم روز اول پریود که تمام تنم درد میگیره خیلی فشار رومه.چه میشه کرد وقتی خدا نمیخواد نمیخواد دیگه

منم هرماه همینم.تازه من انقد خودمو میزنم روز اول پریود که تمام تنم درد میگیره خیلی فشار رومه.چه میشه ...

😔😔مشکلی ندارم ولی بازم نمیشه چه حکمتیه که فقط ماداریم امتحان میشیم هرچی بدو خراب باشی بیشتر به هرچی بخوای می‌رسی