من معلمم و شغل دومم مدرس زبان هستم کلا تایم بعدازظهرم برای این مسئله میره اداره اپ برای سه روز از ساعت ۱تا ۶ ضمن خدمت مسخره گذاشته منم تایم ۲۰۰ ساعتم پره و هیچ دوره ای برام ثبت نمیشه دیگه ، امروز زنگ تفریح همکارم ازم پرسبد امروز میای گفتم والا من تایم ضمن خدمتم پر شده واسم ثبت نمیشه و اینکه تایم بعدازظهرم مشغولم سریع رفته به پایین دفتر گزارش داده پامو از مدرسه بیرون نزاشتم ناظم زنگ زده که چرا شرکت نمیکنی و نمیری 😏😏😏😏😏😏😏 منم گفتم تایمم پرر شده دیگه برام ثبت نمیشه تو دوره های قبلی هم همکارانی که تایم شون پر بود بهشون گفتن ثبت نمبشه بعد گفت اهان باشه پس همکارا امروز میرن باز میپرسن منم گفتم اوکی ، از اونورم همکارعوضیم صدای مدیر دراورده بود چقدر یه سری ادما عوضی و آب زیرکاهن اخه بدبخت فضول خودم میدونم که میخوام شرکت کنم یا نکنم مگه قراره از تو چیزی کم یا اضافه شه بخدا انقدر ناراحت شدم
پیام بده بده بگو گوه خوریت تموم شد همکار خودشیرین!
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!