2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمتر میبینمشون

در حد سلام اینا

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

همون روز بم زنگ زدن بیا بچت رو ببر منم سراسیمه رفتم و اتفاقی این خانم بود و اصلا نمیدونستم به دوستش داده ..گفتم مثل اینکه از کیک مسموم شده..من ب نماینده گفتم لطفا میوه تهیه کنید بچم اینطور شد..حالا نماینده نظر خواهی کرد تو گروه ‌...بقیه اعضای کلاس هم نمیدونن این خانم اینکار رو کرده...تو گروه نوشته واسه بعضیا متاسفم

مطمئنی مسمومیت بخاطر کیک بود بقیه دوستاش هم مسموم شدن

نمیدونم ...ماجرا ماه گذشته است ..من چون سو تفاهم نشه اون موقع نگفتم...خالا بعد این مدت نماینده اومده مطرح کرده....

یه عده گفتن بچمون مشکل نداشت..من گفتم بچم مسموم شد...بعد به همه میگه منظورم تو نیستی...خب منظورش به منه...منم از گروه خارج شدم...نمیدونم کار درستی کردم؟؟

من که اصلا به کسی نگفته بودم دوست این کیک درست کرده ...چقدر حرکت زشتی کرد تو گروه اینطور طعنه زد..شما بودین چطور رفتار میکردین؟

خوب اگر از کیک باشه که بقیه هم‌مسموم میشن.میتونید ازبقیه بپرسید که بچه های اونا بعد از خوردن کیک دچا ...

والا زنه شر بود ترسیدم بیام تو گروه مطرح کنم...حالا هم نماینده بعد یه ماه اومد پرسید

2790
2778
2791
2779
2792