2821
2789
عنوان

من خنگم؟!

243 بازدید | 9 پست

با دوست پسرم سر کلکل که همیشه عقیده داشتم من باهوش ترم. تست هوش دادیم 

من آیکیوم ۱۲۲ بود 

اون ۱۵۴

تازه تهشم گفت ازدواج نمیکنم باهات سطح هوشی بچه امو میکشی پایین 

احمقو...🥲

حالا من خنگ حساب میشم ؟

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
هر دو چندسالتونه ؟😂 معلومه كم سنى

۲۰ سالمونه هردو😂

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نچ نچ نچ،،اسم بچه هم انتخاب کردین؟!!🤌🤧

نه کار به اونجا نکشید 

گفتم بره فعلا با دخترخاله اش که از شدت باهوشی شکل آدم فضایی هاست رل بزنه بچه اش یه زشت باهوش بشه😭😂

کله ش میشه شبیه بشقاب پرنده🤌🫢

لیاقت اش همون بشقاب پرنده است🦥

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792