2777
2789
عنوان

خدایا سلام

54 بازدید | 7 پست

خوب ظاهرا همه چی به بن بست رسیده و دیگه چاره ای نیست.خدایا اون لحظاتی که به یادت بودم چقدر خوب بود و چقدر بد که روان من سست و تاثیر پذیره و کنار هرچی قرار میگیره رنگ اونو به خودش میگیره.از بودن آدمهای خوب و فهمیده کنارم محروم بودم با آزمون و خطا تا اینجا خودمو رسوندم سال پیش تا دم مرگ رفتم و برگشتم و امسال بدتر از سال قبل. زنده ام ولی مرده.می دونم به من خنده و این دنیا نیومده من همیشه بدبینم ولی وقتی به خوش بینی میرسم و گیر می افتم می فهمم همون بدبینی ام درست بوده.تو این شهر و روی این کره خاکی جایی واسه من نیست اما چه کنم که داغون شدم و خودمو خورد کردم.لعنت به شیطان لعنت به من لعنت به این روزگار.لعنت به اجنه و شیاطین که منو ول نمی کنن.خدایا تو اون بالا چیو نگاه می کنی پس؟دیگه چیزی مونده که نخوام تجربش کنم میشه بگی من به چه جرمی اومدم تو این دنیا.دارم می میرم کسی نیست به دادم برسه.خدایا منو ببخش منو ببخش خدا جون.شرمنده اتم.کاش واسه منم معجزه میکردی.

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واجباتتو انجام میدی؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره  تا حدی

تا حدی یعنی چی؟

نماز هاتو میخونی کامل؟

روزه هاتو میگیری؟

محرمات رو ترک میکنی؟

سعی میکنی گناه نکنی؟

رابطه با نامحرم و غیبت و تهمت و این چیزا رو ترک میکنی؟

نمیخوام جواب بدی 

توی دل خودت بگو 

اگه نه که انجام بده 

اگه آره حالا برو سراغ مستحبات 

به فقرا کمک کن 

صدقه بده 

دعا بخون 

با امام زمان درد دل کن 

شکر گذاری کن 

باور کن از این رو به اون رو میشی 

فقط باید کمر همتو ببندی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تا حدی یعنی چی؟ نماز هاتو میخونی کامل؟ روزه هاتو میگیری؟ محرمات رو ترک میکنی؟ سعی میکنی گناه ...

اینارا رو کردیم نتیجه نداد برعکس شد.

اینارا رو کردیم نتیجه نداد برعکس شد.

حتما توقع داشتی 

انجام بده بدون توقع 

اول واجبات 

بعد ترک گناه 

بعد مستحبات 

مطمئن درست انجام ندادی که نتیجه نگرفتی

حتما توقع داشتی  انجام بده بدون توقع  اول واجبات  بعد ترک گناه  بعد مستحبات& ...

فکر کنم دیگه دیره واسه این حرفا.جسم و روحم داره داغون میشه.بلایی به سرم اومد که فقط موندم چی باعثش شد.کاش همون پارسال مرده بودم.