2777
2789
عنوان

حالم بده

121 بازدید | 14 پست

امروز یکی از بچه های کلاس مون به طرز خیلی بدی قیافه مو مسخره کرد، طوری که قلبم خرد شد. من ماسک میزنم، ماسک مو در آوردم که تغذیه مو بخورم، گفت تو دیگه ماسک تو درنیار و قیافه مو تو چند جمله مسخره کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که اگر قیافت پسند چنین انسان بیشعوری نیست به معنای زشت بودن تو نیست... دوما همه صاحب نظر نیستن و سلیقه ی متفاوتی دارن ... سوما نباید بذاری حرف چنین موجود بی ارزش تورو از عشق به خودت محروم کنه(: تو همه جوره زیبایی

بعضیا خیلی بدن

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

متاسفانه الان همه به ظاهر توجه میکنن 

الان من دخترم ۸ سالشه همش میدم ماسک بزنه 

دوستاش میگن وای ماسکت و در بیار ببین چقدر خوشگلی😐 

منم گفتم مهم اینه که اخلاق و رفتارت خوب باشه ظاهر اهمیت نداره

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
چرا جوابشو ندادی  میگفتی ذات نیکو به از رخ نیکو عزیزم  هر چند تو هر دو مورد ریدی عزیرم&n ...

چون آدمی ام که زود اشک م در میاد، الان حسرت میخورم چرا جواب شو ندادم

اولا که اگر قیافت پسند چنین انسان بیشعوری نیست به معنای زشت بودن تو نیست... دوما همه صاحب نظر نیستن ...

💖 نظرش برام مهم نیست الان دیگه، ولی اون لحظه حال مو بد کرد

مثل من ساده وبی زبونی  میگفتی شخصیت مهمه که تونداری اینه بدم خدمتت توکه با ماسکم تحمل کردنی نم ...

جواب خوبی بود😂، دارم روی خودم کار میکنم اینقدر بی زبون نباشم، از حق خودم دفاع کنم