2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی بخاطر کیست هاله می افته

ولی برای شما منفیه دیگه ازکایش از بی بی چک دقیقتزه

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...

کلا نمیدونم چرا یه سریا به خط خیلی خیلی کمرنگ که به زور دیده میشه همیشه میگن مثبته

ولی من خودم تجربشو دارم اون مدل هاله ها منفیه حتی اینجاهم زیااااد دیدم این مدلی بوده رفته آزمایش منفی بوده ولی الکی هی میگن مثبته امیدوار میکنن

خداروشکر ولی مدیکورم اینطوری بود روژان دقیقتره؟؟🥹

ببین من خیلی داستان دارم تو تاپیک قبلم نوشتم اما الان برات توضیح میدم من یه رابطه داشتم که اصلا حفاظت شده بود اما شک به پیشاب بردم بعدش اورژانسی خوردم و موعدم پریود شدم پنج روز بعدش رفتم با فاصله ۲۱ و ۷ روز از خونریزی ازمایش دادم هر دو منفی بودن بعدش رفتم سونو دادم کیست داشتم 2mm اندومتریا یا هموراژیک کلا دیگه رابطه ایی نداشتم

ولی یهو اون یدونه برام خط انداخت ترسیدم برای همین رفتپ دوباره بیبی خریدم که اینطوری

کلا نمیدونم چرا یه سریا به خط خیلی خیلی کمرنگ که به زور دیده میشه همیشه میگن مثبته ولی من خودم تجرب ...

نه عزیزم من دوس ندارم امیدوار باشم دوس دارم واقعا منفی باشه 🥹

مطمعن باشم پس چرا پریودم ده روزه عقب افتاده🥹سونو هم دادم حتی

خب کیست دارید دیگه کیست باید درمان شه

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
خب کیست دارید دیگه کیست باید درمان شه

والا امپول پروژسترون زدم الان ۴ روز میگذره پریود نمیاد 

دکتر سونو هم گفت با پریودت احتمال داره بیوفته

ولی خب هیچکدوم نمیاد

الان با یه دکتر دیگه صحبت کردم گفت اگه بعد از ده روز از این امپول پریود نشدی دوفاستون بخور رفتم دوفاستون بگیرم میگن نیست یا اینکه بدون نسخه نمیدن در صورتی که دکترم گفت بدون نسخه هم میدن واقعا خسته شدم

والا امپول پروژسترون زدم الان ۴ روز میگذره پریود نمیاد  دکتر سونو هم گفت با پریودت احتمال داره ...

نه معمولا بدون نسخه نمیدن

باید دکتر زنان یا ماما برید دکتر سونوگرافی که دارو تجویز نمیکنه