2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 90 پست
تا کی خسته شدم از دستشون دو ساله داره زجرکشم میکنه با این کاراش دیگه میخام برای جدایی اقدام کنم

دوست داره دلش نشکن

بابا جونم دلم برااات تنگ شده کاش دوباره میشد وقتی کسی اذیتم کرد بپرم بغلت و بهت بگم 

اسی لطفا واسه منم میگی؟ 

حس خودتو اول راجع بهم میگی ببینم چقدر درسته❤️

بعد لطفا بگو اون شخص چه نظری راجع بهم داره؟ منو چه جور دختری میبینه؟ 

ارتباطمون جدی میشه؟ اگه اره چه زمانی؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی لطفا واسه منم میگی؟  حس خودتو اول راجع بهم میگی ببینم چقدر درسته❤️ بعد لطفا بگو اون شخص چ ...

خوش اخلاقیو قدبلند عصبی و مغرور متولد فصل زمستان 

بابا جونم دلم برااات تنگ شده کاش دوباره میشد وقتی کسی اذیتم کرد بپرم بغلت و بهت بگم 
اسی لطفا واسه منم میگی؟  حس خودتو اول راجع بهم میگی ببینم چقدر درسته❤️ بعد لطفا بگو اون شخص چ ...

دوستون داره 

برای رابطتون پا پیش بزارید رابطه خوبی باهم خواهید داشت 

تا اوایل سال جدید

دوستون داره  برای رابطتون پا پیش بزارید رابطه خوبی باهم خواهید داشت  تا اوایل سال جدید

ممنونم عزیزم💞

یعنی من پا پیش نزارم اونم کاری نمیکنه؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ممنونم عزیزم💞 یعنی من پا پیش نزارم اونم کاری نمیکنه؟ 

خیر شما پا پیش بزار

سلام وقت بخیردوست عزیزیه ازمونی دادم اکثردوستای حس ششم بهم گفته بودن قبول میشی ولی نتایج وزدن ردشدم الان اعتراض زدم لطفامیشه توروخدابگی چی میشه قبول میشم یانه لطفا جوابموبده 

گاهی انسانم آرزوست