2777
2789
عنوان

شوهر خوشکل

230 بازدید | 8 پست

بچه ها من دوسال از شوهرم کوچیک تر هستم اما بزرگتر به نظر میام..الان ۳۳ سالمه حس میکنم پوستم داره افتاده میشه..خیلی ناراحتم..شوهرم واقعا خوشکل و خوشتیپه...برعکس من..چکار کنم تا پیر نشم؟از نگاه میردم خسته شدم...من خودم دو خیلی دوست دارم اما نگا مردم اذیتم میکنه؟مزوژل هایفو اینا واقعا اثر داره؟پاکسازی چی؟کرم های ضدچروک چی؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگر در دیده مجنون نشینی به غیر از خوبی لیلی نبینی مهم اینه شوهرت دوست داشته باشه و مهمترین چیز در زیبایی و سلامت پوست اینه که جدا از کارهای زیبایی که انجام میدی استرس و تنش نداشته باشی و خواب و تغذیت خوب باشه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

دلیلش چیه پیرتر بنظر میای سختی زیاد کشیدی؟

شاید به خودت نمی رسی

حالت ابروها و نوع رنگ موهاهم مهمه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

[QUOTE=326184430]دلیلش چیه پیرتر بنظر میای سختی زیاد کشیدی؟ شاید به خودت نمی رسی حالت ابروها و نوع رنگ موهاهم تمیدونم والا کلا بعد از سی حس میکنم پوستم افتاده..البته شوهرم کلا جوونتر از سنش هست

[QUOTE=326184430]دلیلش چیه پیرتر بنظر میای سختی زیاد کشیدی؟ شاید به خودت نمی رسی حالت ابروها و نوع ر ...

خب لابد ژنتیکیه 

اگه خیلی اذیتی میتونی بری بوتاکس کنی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

من خودم از محصولات بهداشتی حقیقت میترسم که فیک باشن یا بدتر بشه بخاطر همین سه تا کار میکنم ماساژ صورت، ماست بعنوان آبرسان و روغن زینونو روغن بادام شیرین استفاده میکنم 

ضمنا حرص نخور بدتر میشه ادمای حسود مثل علف هرز همه جا هستن تو چرا عذاب بکشی 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋