2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه هفته های آخر بودی🥺

اره ولی خوب بارداری خیلی سختی بود اولش جفت پایین بود استراحت بودم بعدطول سرویکس کم شد سرکلاژ شدم استراحت مطلق شدمو بعدم ک کیسه آب و اوف خیلی عذاب کشیدم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سخته منم ی بار سقط داشتم میترسم 🥺

منم سقط داشتم قبل بارداری کلی استرس داشتم تو بارداری کلا تن و بدنم میلرزید

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اخه فداتشم بعد چند ساعت هاله افتاده دو روز تاخیر دارم و سرگیجه و یبوست نمیدونم سردرگم شدم😢

اباشه هاله صورتی انداخته یعنی مثبته

هاله بی رنگ منفی

دوباره امشب بزن

بنظرت چرا بعد چند ساعت هاله میوفتن

نمیدونم واسه خودم سره بچه اولم بعد از چند ساعت هاله انداخت ولی صورتی بود رفتم از داروخانه یکی دیگه بگیرم ب داروخانه گفتم اینجور شده گف اگر صورتی باشه مثبته ک دوباره زدم دیدم بله صورتیه ولی سره دومی همون لحظه دوخط افتاد