2777
2789

فیلر قیمت گرفتم سیس ۳و ۸۰۰ تا ۵/۸۰۰

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیلر قیمت گرفتم سیس ۳و ۸۰۰ تا ۵/۸۰۰

ممنون🚶خب بیشتر فمیدم که ندارم پولشو بابام میگه من نمدم بری خودتو عملی کنی 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
ممنون🚶خب بیشتر فمیدم که ندارم پولشو بابام میگه من نمدم بری خودتو عملی کنی 

عیب نداره منم‌هنوز نزدم اخه شنیدم بوتاکس بعد یه مدت صورتو میخوره و‌جمع میشه 

نمیدونم میترسم برم سنمم داره بالا میره موندم بین دو راهی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ژل سی‌سی ۲ تومن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
عیب نداره منم‌هنوز نزدم اخه شنیدم بوتاکس بعد یه مدت صورتو میخوره و‌جمع میشه  نمیدونم میترسم بر ...

اره منم شنیدم من سنم کمه هنوز۱۸ ام ولی میخام برا کارت ملی خوب باشم پولشو ندارممممم ۱ساله هی میگن بریم کارت ملی بگیریم میگم نمخام لازم ندارم چون حس میکنم زشتم

اره منم شنیدم من سنم کمه هنوز۱۸ ام ولی میخام برا کارت ملی خوب باشم پولشو ندارممممم ۱ساله هی میگن بری ...

اوه پس نصف سن من داری زوده برات عزیزم الان قدرت جوانی تو صورتته 

یه شونه لیفت ببند و برو برای کارت ملی آرایشگاه برو ابروهام مرتب کن بگو متقارن باشه واسه کارت ملی میخوام همین کفایت میکنه

اوه پس نصف سن من داری زوده برات عزیزم الان قدرت جوانی تو صورتته  یه شونه لیفت ببند و برو برای ...

میگن زوده ولی ....

به نظرت راهی هس که بدون عمل فقط برا عکس چن دیقه چشامو کشیده کنم بینیم قوز نداره ولی تقریبا گوشتی پنه هاش بزرگه کوچیک کنم؟حالا گونه نداشته باشم مهم نی ولی بینی و چشمام وایم مهمه🚶ی راهی مث لیفت 

میگن لیفت بینی واس  بینی قوز داره

میگن زوده ولی .... به نظرت راهی هس که بدون عمل فقط برا عکس چن دیقه چشامو کشیده کنم بینیم قوز نداره ...

چسب لیفت بینی 

شونه جادوی