rastimahgol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 عنوان حالم خ خرابه 85 بازدید | 4 پست بعضی وقت ها افسرده میشم طوری ک حوصلع هیچیو ندارمیه خونه کوچولو با هزار بدبختی و وام و قرض خریدیم باز کم داشتیم مجبور شدیم بریم سوییت زندگی کنیم تا پولمون جور بشهرنگ خوشی ندیدم چشامو باز میکنم فکر کار و استرس و بدهی میاد سراغم دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است 1402/11/08 | 11:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
garibiyeman عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 7294 عزیزم قرض و قله تموم میشه اما خونه میمونه برات غصه نخور ماهم کلی قسط داریم زندگیها طوری شده تا قسطی کاری نکنی کارت انجام نمیشه
rastimahgol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 عزیزم قرض و قله تموم میشه اما خونه میمونه برات غصه نخور ماهم کلی قسط داریم زندگیها طوری شده تا ... 🤦♀️ هم بیمارستان کار میکنم هم پرستار خصوصی دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
garibiyeman عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 7294 🤦♀️ هم بیمارستان کار میکنم هم پرستار خصوصی خدارو شکر که دستت تو جیبته و کمک حال زندکیتی، قدیمیا میگن اول بخور نون و تره یک عمر بخور نون و کره، یعنی اولاش یکم به خودت سختی بده بعدش میفتی تو راحتی
rastimahgol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 خدارو شکر که دستت تو جیبته و کمک حال زندکیتی، قدیمیا میگن اول بخور نون و تره یک عمر بخور نون و کره، ... مرسی عزیزم دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است