2777
2789
عنوان

عمل بینی مشهد

132 بازدید | 7 پست

سلام بچها دنبال یک دکتر خوبم با قیمت مناسب. 

دکتر خوب سراغ ندارین مشهد یا اطرافش .

تجربه عمل دکتر زهره متدین داشتین یا دیدین کارای ایشونو 

اخه کل هزینه عمل ۲۶ میلیون میشه بنظرم نسبت به بقیه دکتر ها قیمتش خوبه 

کلی دکتر دیدم بالای ۵۰ تومنه

اگه میشناسین معرفی کنین تو همین قیمت ۲۶ اینا..

خیلی دوست دارم عمل کنمممم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رو به خدا قسم میدم ،با جون خودتون و عزیزانتون بازی نکنین،خواهش میکنم 

این موضوع واقعیت داره که تاپیک کردم ،و پیگیرم از طریق قانون،یک فرد دیگه عمل بینی انجام داده ،تکلم اش دچار مشکل شده ،شکایتش داخل نظام پزشکی ثبت شده،یک دختر خانم هست

تحت هیچ شرایطی پیش دکتر زهره متدین عمل جراحی انجام ندین، اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین

شما رو به خدا قسم میدم ،با جون خودتون و عزیزانتون بازی نکنین،خواهش میکنم 

این موضوع واقعیت داره که تاپیک کردم ،و پیگیرم از طریق قانون،یک فرد دیگه عمل بینی انجام داده ،تکلم اش دچار مشکل شده ،شکایتش داخل نظام پزشکی ثبت شده،یک دختر خانم هست

تحت هیچ شرایطی پیش دکتر زهره متدین عمل جراحی انجام ندین، اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین

سلام ،اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین،تحت هیچ شرایطی پیش این دکتر نرین.

معمولا عمل های جراحی اش عوارض بالا داره و ویزیت بعد از عمل اصلا ندارن و کلا کنسل می کنن.

دکتر متدین اصلا کارش خوب نیست،تحت هیچ شرایطی پیش دکتر زهره متدین برای عمل جراحی مراجعه نکنین.شکایت داخل نظام پزشکی ثبت شده