2777
2789
عنوان

مامانم بم میگه.....

672 بازدید | 29 پست

بچگیاتو دوس دلشتم ساکت بودی رفته رفته خیلی گستاخ و پررو زبون دراز شدی ولی من به تظرم اینجوری بهتره چیه سایلنت باشی بت زور بگن قبلا میزدن تو سرم گریه میکردم الان بام بد حرف بزنن میگیرم ج ر شون میدم والا

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

نه دختر گستاخ و پررو خوب نیست 

همه ازت فاصله میگیرین 

بی زبون هم نباش مودبانه جواب بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه دختر گستاخ و پررو خوب نیست  همه ازت فاصله میگیرین  بی زبون هم نباش مودبانه جواب بده

متاسفانه نمتونم طرف بام بد حرف بزنه نمگم بزرگه احترام بزارم بدتراز خودش جواب میدم احترام هرکسی دست خودشه خب نه من 

دیگه کسی بام مودب باشه فحشش نمدم که

ن افراط ن تفریط حد اعتدال نگه دار و با رفتار و شانی که از خودت بدون غرور کاذب و با تکیه بر عزت نفس میسازی به کسی اجازه نمیده از حدش بگذره و باعث ازارت بشه 🤝😊

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

مادر شما احتمالا تا کوچیک بودی با زور گویی سما رو کنترل میکرده حالا این روش جوابگو نیست 

ولی مادرانه و خواهرانه بعنوان کسی که 31 سال سن دارم هم دختر بودم هم مادر 

هرگز نذار بهت زور بگن اما این جر میدم رو هم از رفتارت هم از ادبياتت حذف کن

متاسفانه نمتونم طرف بام بد حرف بزنه نمگم بزرگه احترام بزارم بدتراز خودش جواب میدم احترام هرکسی دست خ ...

خب کارت اشتباهه 

یکی از همکارای من دقیقا همینه 

هیچ کس 

تاکید میکنم هیچ کسسسسس ازش خوشش نمیاد 

همه به روش میخندن چون میترسن بپره بهشون 

ولی پشت سرش حالشون ازش بهم میخوره 

و همگی منتظریم که زودتر از محل کارمون بره جای دیگه 

چون میخواد بره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مادر شما احتمالا تا کوچیک بودی با زور گویی سما رو کنترل میکرده حالا این روش جوابگو نیست  ...

زورگویی نه ولی خب بچه بودم حرف گوش کن بودم جواب تند نمیدادم 

وای نمیشه حذف کنم😥🤣اصن بحث سر همین بود که از دختر عمم مامانم یه چی گف گفتم زر زده میگیرم جرش میدما🚶🚶همش میگه رفتی دبیرستان گند خورد تو ادبیاتت🤣🤣🤣

متاسفانه نمتونم طرف بام بد حرف بزنه نمگم بزرگه احترام بزارم بدتراز خودش جواب میدم احترام هرکسی دست خ ...

افرین عزیزم همین درسته 👍👍

حرف هیچکی برات مهم نباشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕