2789
عنوان

افکار منفی

42 بازدید | 5 پست

دوستان من به اصرار خانواده عقد کردم و با زور جدا شدم الان همش یاد حرف های تلخی که بهم زدن که برم جلو عروسی کنم میفتم . از دست خودم عصبانی میشم که چرا اینقدر حق دخالت به خواهر یا برادر دادم . ناراحت میشم چرا اینجوری باهام رفتار کردن من دوسش نداشتم میگفتن بری جلو درست میشه . کاش میشد این روزا و افکار و وقایع همه محو بشن خستم .

عیبی نداره شد تجربه... 

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره تجربه زیادشد ولی نمیدونم چجوری سرپا شم اوکی شم خوبم ولی هر یه چند روز حالم بد میشه و ..

طبیعیه 

راه حلی ب ذهنم نمیاد افکار منفی و بنویس رو کاغذ

چیزایی ک اذیتت میکنن 

بنویس ببین کدوماش واقعا مهمن اینجوری حداقل سبک تر میشی

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫