2777
2789
عنوان

خانواده ۲

44 بازدید | 5 پست

چون تاپیک قبلیم  خیلی شرکت کننده نداشت دوباره تاپیک زدم. خواهش میکنم  همه نظربدین 

شوهر خواهر شوهرم بیمارستان بود ما با اینکه راهمون دوره ولی رفتیم خونشون عیادت و در حد یه نهار و شام موندیم (شام نمیخواستیم بمونیم شرایطی پیش اومد مجبور شدیم شام بخوریم بعد بریم)

قربونی کرده بودن واسه شوهرش برای همه ی فامیلای شوهرش گوشت بردن. من که خداشاهده چشمم دنبال گوشت شون نبود ولی حتی یه تیکه کوچیک برامون نذاشتن اما اگه من بجاشون بودم و اونا میومدن خونم و قربونی داشتم من،حتما یه تیکه بزرگ میدادم بهشون.مادرشوهرم زن نسبتا خوبیع ولی خب بازم مادرشوهره دیگه.اونم دیشب اونجا بود.بنظرتون این رفتار زشت شونو به روشون بیارم یا ساکت بمونم؟چون من خیلی دوست ندارم با اونا در ارتباط باشم ولی خب یبار که نرفتم خونشون مادرشوهرم ناراحت شد وگفت مگه دختر من چیکارت کرده که خونشون نرفتی با اینکه از اول ازدواجم دیدن خواهرشوهرم چقدر دخالت کرد تو زندگیم ولی بازم این حرفو به من زد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرتون رفت و آمدمو کمتر کنم بهتره؟ شوهرمم آخه گاهی اوقات خودشو میزنه به نفهمی و میگه خواهر من خیلی ...

ببین وقتی شوهرت بدیاشو نمیبینه گفتن این چیزا بدتر تورو خراب میکنه تا خواهرشوهرتو  برای منم پیش اومده گفتم بدتر بمن بدبین شد و فک میکنه دشمنی دارم 

با سیساست  رفت امدو کم کن 

نگو بخاطر فلان کار خواهرت نمیام 

بگو مثلا برنامه دارم کار دارم و این چیزا

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز