بچه ها من دارم بخاطر سوسک اثاث کشی میکنم ، همه وسایلمو میتکونم که سوسکی توش نباشه ، البته اینم بگم زیاد نمیبینم تو خونه ، بیشتر از یخچال و لباسشویی میترسم ، امروز پشت موتور یخچال رو سوسک کش تا رو مار زدم قرمز رنگه ، شاید عصر باربری بیاد ببره خونه جدید ، راهکار دیگه ای بلدین ، لطفا کمک کنید
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدرر گشتیم تا پیداش کنیم بچه نزازه چون یهو زیاد میشن بره تو مواد غذایی خیلی بد میشه
خلاصه دو سه ساعت گشتیم بلخره زیر سینک پیدا کردیم شوهرم با دستمال گرفتش برد انداخت بیرون😃😃😃
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
نه زیاد نیستن ،سوسک کابینت هستند با برسودا کنترل شد خداروشکر ولی چون ریشه کن نشدند مجبور شدم تعویض کنم خونه رو ، چند وقته که نمیبینم ، آخرین بار یه ماه پیش دیدم دوباره برسودا زدم ، دیشب که یخچال رو جا به جا کردم زیرش فقط یه دونه مرده بود .