2777
2789
عنوان

بیبی چک 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8457 بازدید | 96 پست
نمیخوام تو دلتو خالی کن ولی منم سر پسرم ازمایش دادم میگفتن منفیه و بعد از چد روز بی بی گرفتم دوتا خط ...

چند روز بعد تاخیر آزمایش تون منفی بود؟ بعد ایشون بعد رابطه ۵روز پریود شدن سر تایم شون

نمیخوام تو دلتو خالی کن ولی منم سر پسرم ازمایش دادم میگفتن منفیه و بعد از چد روز بی بی گرفتم دوتا خط ...

اره ولی اختلاف دارم میخام جدا شم زندگیم رو روال نیست

اخه من سونومم چیزی نشون نداده اگه باردار بودم الان یازده هفتم بوده نباید سونو نشون میداد؟ حتی یه کیسه رو؟

نمیدونم خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز بعد تاخیر آزمایش تون منفی بود؟ بعد ایشون بعد رابطه ۵روز پریود شدن سر تایم شون

اره والا با وجود پریود و اورژانسی اینا من باردار باشم ته بدشانسیه 😭

اره ولی اختلاف دارم میخام جدا شم زندگیم رو روال نیست اخه من سونومم چیزی نشون نداده اگه باردار بودم ...

پس باردار نیستی به به خاط  استرس هرمونای بدنت پایین بالا شده ...

درکت میکنم منم یه مدته حال تهوع داشتم از ترس نزدیک بود بمیرم فک میکردم باردارم بچه دوم نمیخوام از پسش برنمیام خیلی دوران سختی بود ولی معدم الودگی داشت ربطی به بچه نداشت ...ایشا.. برا شماهم نیست چون تمام شرایط مبنی بر نبودنه 

عزیزم شما دچار  وسواس فکر شدی  و نشخوار فکری اصلادفکرتو  آروم نمیذاره  اصلا ده روز دیه ازمایش بده  وقتی دیدی منفیه انشالله تا اون زمان پریود هم میشی 

چله بردار  چله یاسین از خدا بخواه ب دلت آرامش بده 

هر وقت آمد تو ذهنت امکان  بارداری  بگو ازمایش منفی  سونو گرافی هم هیچی نبود  و سعی کن خودت مشغول کنی فکرتون از بارداری دور کنی