2777
2789
عنوان

بیبی چک 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8457 بازدید | 96 پست
پس  وسواس گرفتی .  بیبی چک هات رو بنداز سطل زباله و برو دنبال زندگی و کارهات .باردار نیست ...

اره حتما باید این کارو بکنم چون دارم افسرده میشم

بنظرت یه تیتر دیگ بدم امروز؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حتما باید این کارو بکنم چون دارم افسرده میشم بنظرت یه تیتر دیگ بدم امروز؟

بده خیالت راحت شه بعد برو دکتر زنان دارو میده پریود میشی .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
منم دیشب شک کردم به بارداری؛روز ۲۴ ام دوره؛بی بی چک مثبت شد!!! حالا من جمعه رفته بودم کوه نوردی؛تو ...

اخه عزیزم یه ماه پیش بوده صدبارم ازم منفی بوده سونومم چیزی توش نی تا دیروزم بیبی زدم حتی این خط نیوفتاده امروز این یدونه اینجوری شد

بده خیالت راحت شه بعد برو دکتر زنان دارو میده پریود میشی .

رفتم امپول پروژسترون داد زدم الان ۴ روز ازش میگذره هیچی نمیاد فقط،خیلی کم کم دستمالم یکم کشیدم خون قرمز بود همین و باز قطع شد

مطمعنی من الان خودم یخ کردم دست پام یخه یخه

نه فقط زمین سرد

من تو دانشگاه هر موقع می‌خواستیم بریم اردو با دانشگاه تا 5 روز هم با همین کار جلو انداختم پریودم رو😄

در حالت عادی یه روز جابه جا نمیشد پریودم 

تستش کن ضرر نداره

زمین سرد نه چیز دیگه ای

رفتم امپول پروژسترون داد زدم الان ۴ روز ازش میگذره هیچی نمیاد فقط،خیلی کم کم دستمالم یکم کشیدم خون ق ...

تونستی سونو برو ببینه کیستت چه اندازه اس. البته قرص اورژانسی بدن رو داغون میکنه احتمالا به خاطر اون اینطور شدی.

شکمت رو با روغن سیاه دونه ماساژ بده . دمنوش هم بخور .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ