2789
عنوان

افسردگی فصلی

164 بازدید | 15 پست

دکتر بهم دارو داده ولی خیلی خواب‌الودم می‌کنن. از طرفی قطعشون هم که کردم تمرکز و انرژیم اومد پایین.باید درس بخونم و نمی‌تونم....چند ساله اوضاعم تو این فصل همینه. نمی‌دونم چیکار کنم

توصیه ای برام دارین؟ چیکار کنم اوضاعم رو بهتر کنم و فعال تر بشم و بتونم کارامو حداقل انجام بدم با افسردگی

تعداد رای : 2
نظرسنجی
بی
2
100%
بی
0
0%
بی
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی بی تو نظرسنجیت به چه معناست😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چون تاپیک نمیشه زد باید لینک بزاری

چه بد🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از دیشب هی تاپیک می‌خواستم بزنم و نمی‌تونستم.دیگه اخر نظرسنجی گذاشتم

اره ...کاربرا میگن

قرص نخور .ورزش کن چیزاییکه بهت انرژی میدن رو بخور یا محیطی که برات خوبه قرار بگیر.منم همیشه بهمن ماه اینجوری میشدم یه هفته همه چیو که به مغز و تمرکز نیاز داشت تعطیل میکردم به خودم می‌رسیدم تغذیه حموم خرید مهمونی 

قرص نخور .ورزش کن چیزاییکه بهت انرژی میدن رو بخور یا محیطی که برات خوبه قرار بگیر.منم همیشه بهمن ماه ...

اره قطعش کردم...اشتهام رو هم کور کرده بود. خیلی ممنونم...کارایی که گفتین رو انجام می‌دم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز