2789

اولا این‌که همه اینجا خودشون نیستن و آدما معمولا بعد مثبت خودشون رو به نمایش می‌ذارن. دوما این‌که هیچوقت برای شروع دیر نیست، شما تازه اول جوونی هستی با کلی وقت و انرژی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

24 سالته گلم 

هم سن منی اول راه هر دوتا مون .

دانشگاه رفتن کاری نداره ، رابطه با جنس مخالف همیشه خوب نیست بشدت ممکن آسیب زا باشه . هیچ وقت ظاهر زندگی کسی با باطن زندگی خودت مقایسه نکن . میتونی کتاب بخونی میتونی پادکست گوش کنی ی مهارت شروع کنی.‌زبان انگلیسی یادبگیری با تقویت کنی . فکر کن این حرفت 34 سالگی میزدی پس ببین هنوز فرصت هست . تو در حق من دعا کن منم در حق تو . دعا در حق دیگری گیرا تر.

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بگم سوما اگه ملاک بدرد بخور بودن داشتن دوس پسره ! که خدا شاهده منم دوس پسر نداشتم ☺️! پس منم به درد نخورم؟! 

نه دوست عزیز! به درد بخور بودن خیلی گسترده‌س! اولا باید ببینی به درد کی بخوری! که کافیه به درد خودت و اطرافیان بخوری! برای اطرافیان همین که انسان باشی کافیه! ☺️ یعنی اونارو  درک کنی ، با غمشون غمگین شی ، با شادیشون شاد شی ، وقتی دلشون گرفته شادشون کنی ، کمکی نیاز دارن بی‌منت کمک کنی! برای خودتم دوس پسر داشتن گفتم که ملاک نیست و مطمئن باش به موقعش وارد زندگیت میشه! برای کار کردن هم کافیه یه کار پیدا کنی! ☺️ زندگی اونقدرا سخت نیست!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

منم ۲۲ سالمه و هیچ موفقیت و افتخاری ندارم 

منم رابطه ای نداشتم البته الان متاهلم اما ب هرحال منم هیچ چیزی ندارم ک بخوام بهش افتخار کنم یا با ذوق و شوق و غرور ازش یاد کنم فقط تا جایی ک یادم میاد شکست و پسرفت دارم