2777
2789

حالا چرا بیهوشی ؟

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر یه سوال من چرا نمیتونم تاپیک بزنم میگه شما مجوز درج لینک پست را ندارید @نی_نی_یار_شب   ...

مشکل  فنی از سایت هست به زودی رفع میشه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

نترس من پسر ۳ سالمو با بیهوشی دندوناشو درست کردم

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪

سلام عزیزم

اول اینو بهت بگم که منم ممکنه اینکار رو انجام بدم چون فوبیا دارم و میترسم از دندونپزشکی…

و اینکه طبق تحقیقاتی ک کردم بیهوشیشون خواب عمیقه که شما هیچی متوجه نمیشی و به یه خواب عمیق میری

من قبلا یکبار برای اندوسکوپی و کلونسکوپی این نوع بیهوشی رو تجربه کردم خیلی لذت بخشه مثل یه خواب عمیقه که دلت نمیخواد بیدار بشی انگار کوه کندی

ولی خوبیش اینه هیچی متوجه نمیشی

اصلا نترس و نگران نباش

اوضاع بدنت هم توی مانیتورشون تحت کنترله

دیگع نگرانی نداره

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸