2777
2789
عنوان

مادر شوهرم🤬

956 بازدید | 37 پست

https://cookpad.com/ir/دستور غذا/12769468-مافین-وانیلیبچه ها از دست مادر شوهرتون با زانو بيايد چه ميكنيد؟؟؟؟ داره بچمو ناراحت ميكنه كه من عصبي شم…خوب منم دلم برا بچم ميسوزه😞 فاصله هم ميدارم بدترررررر ميكنه و بيشتر اذيت ميكنه اوففففف بچه ها من چيكار كنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مثلا چیکار میکنه

عزبزم مثلا بچمو محل نميزاره از همون بدو تولدش…چون كه منو دوست نداره داره به بچم بي محلي ميكنه،، با جديت فراوان زوم كرده رو بچهاي برادر شوهرم كه مثلا منو عصبي كنه.. مثلا با دختر جاريم به بچه من دروغ ميگن و بعد دخترم متوجه ميشه به روشون ميگه چرا دروغ ميگيد.. دختر من ٥ سالشه و كلي هم دلش نازك.. اونقدر مورد هست نميدونم كدومو بگم فقط در كل بگم كه بچه هاي جاريمو رو كلش ميزاره مال منو ادم حساب نميكنه😞😞😞

فرق ميزاره و اين فرق رو هم تو چشم من هم تو چشم بچم فرو ميكنه.. فرق بين بچه هاي جاريم و بچه هاي من

مادر شوهر من از ترس جاریم ک نکنه ناراحت بشه و گِله و... بکنه وقتی جمعیم محل ب بچهام نمیذاره فقط دور بچهای اون میگرده بعد ک رفتن میاد طرف من و بچهام 

متنفرم از اینکارش لعنتی

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
مادر شوهر من از ترس جاریم ک نکنه ناراحت بشه و گِله و... بکنه وقتی جمعیم محل ب بچهام نمیذاره فقط دور ...

مال منم همينطور منم خوشم نمياد نميتونم تحمل كنم و فاصله گذاشتم و اونم توجهشو به بچه هاي جاريم ١٠٠ برابر كرد خيلي خستم دوستم دارم از گريه و دل شكستگي دغ ميكنم😔😔

مال منم همينطور منم خوشم نمياد نميتونم تحمل كنم و فاصله گذاشتم و اونم توجهشو به بچه هاي جاريم ١٠٠ بر ...

وعش کن بیخیال باش منم بخدا شبا بود ک بخاطر این رفتارش تا صبح نخوابیدم تازه منه اوسکل همه کاراشو میکردمو ...بازم وقتی جاری بود میترسید حتی با خوبی با من حرف بزنه 

از بس راجبش با خواهرام و اینجا صحبت کردم دیگه عادی شده تو هم همین کارو بکن

خب رفت و آمد نکن باهاش. 

من تو غربتم تك و تنها فقط خونواده شوهرم هستن… شوهرمم بهشون وابستس به خاطر اين مسايل نتونستم قطع رابطه كنم.. و اينكه يك روز خدايي نكرده من بيمارستاني جايي بيافتم كار خيليييييي واحبي داشته باشم بچم ميره شوهرم پيش خونوادش.. من اصلا اصلا بچمو نميزارم بمونه خونشون مگر موارد خاص

وعش کن بیخیال باش منم بخدا شبا بود ک بخاطر این رفتارش تا صبح نخوابیدم تازه منه اوسکل همه کاراشو میکر ...

خوش به حالت تو غربت تك و تنهام به كي بگم حرفمو .. خونوادم ايرانن به اونام بگم كاري نميتونن بكنن.. به جز اينكه من باعث ناراحتيشون بشم

خوش به حالت تو غربت تك و تنهام به كي بگم حرفمو .. خونوادم ايرانن به اونام بگم كاري نميتونن بكنن.. به ...

مگه کجایی تو

اینقدر همینجا راجبش حرف بزن تا عادی بشه برات