اطرافیانم همه ۳ تا دارن من دوتا اونم دوقلو بودن وقتی بچهام با یکیشون دعواشون میشه اونا از بزرگه تا کوچیکه حمله ور میشن طرف خواهر برادرشونو میگیرن ۴ سالشونه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم من که الان تو اقدامم ولی اطرافیان بفهمن باردارم یه مدتی میشم نقل محافل😅
بزار بگن
باید به خودت افتخار کنی
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
چون وقت ندارن ب خودشون برسن باشگاه برن بافت عضلانی و ماهیچه از بین میره و جاشو چربی میگیره مثلا من ...
خب این دیگه طبیعیه که مادر میشی یه چیزایی تغییر میکنه ولی گفتم که سبک زندگی مون فرق میکنه با اونا غذاهایی نشاسته ای و چرب و سنگین مثل ابگوشت و پلو و کله پاچه.... اونا ندارن 😅
اینکه درسته ولی بچهای الان اگیچیزی ببینن تو دست کسی نداشته باشن دیگه روزی هزار بار میگن ادم دلش طاق ...
حتی همینم توی بچه های تک فرزند بیشتره که هرچی دست یکی دیگه ببینن بخوان..بعد از اونم شما پدرومادر بچه این و میتونین به خواسته هاشون جهت درست و منطقی بدین.. اگه مادی گرا بودن ببینن از خودتون مادی تر میشن و اگه جهت درستو توی زندگی از شما یاد بگیرن از خودتون خیلی بهتر خواهند شد ان شاءالله... شاید من آدم درستی برای اینجور مشورتا نباشم.. سالها حسرت بچه کشیدم و خداروشکر الان یکی دارم ولی بینهایت طرفدار بچه داشتن اونم بیشتر از دوتا هستم و به نظرم خصوصا اگه اختلاف سنیشون کم باشه و باهم بزرگ بشن از هر نظر بهتره
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم