2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 108 پست
تک فرزندی خیلیم خوبه امکانات بیشتر ، اعتماد ب نفس بیشتر کسی نیست مدام دعوا کنن تو خونه  تمام ...

از همه مهمتر تمام توجه والدین برا توهس 

که باعث میشه حسادت نکنی

آدم حسودی نمیشی 

بعد هم فردا کتک کاری ارث و میراث رو نداری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اگه توان مالی و تربیتی و اعصاب و....داری بیار اشکال نداره بچه  زیادش خوبه متاسفانه ما نسل ج ...

ن والا حوثلم زیاد نمیکشه اونجوریم مث خیلیا ب بجها نمیتونیم برسیم 

اعصابمم خراب میشه یجا بریم یچی ببینن و دوست داشته باشن ولی نتونسته باشیم اون موقع فراهم کنیم

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
ولی ظاهرا انکار ۴ تا پذیرفتنس سخته تو جامعه 🥲

از یک جایی به بعد چشماشون عادت میکنه 🤭

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

تامین در حد معقول  نه اینکه اینقدر براش ریخت و پاش کنی که خودشو گم کنه

اره خوب اونجوری نه که بچه لوس بار بیاد، اما تا چشم به هم بزنیم بزرگ مشن وشغل، خونه وازدواج می خوان 

چقدر زود دیر شد، حیف💔
از همه مهمتر تمام توجه والدین برا توهس  که باعث میشه حسادت نکنی آدم حسودی نمیشی  بعد هم ...

اون یه بچه که همه محبت و توجه صدرصد دیده تو خانواده قطعا تو جامعه هم همین انتظار و داره نمیتونه ببینه یه چیزش با بقیه تقسیم شده 

چربی به خاطر سبک زندگی و سبک غذاییه ربطی به بچه نداره خارجیا چه دخترش چه کسی که یه دونه بچه داره چه ...

چون وقت ندارن ب خودشون برسن باشگاه برن بافت عضلانی و ماهیچه از بین میره و جاشو چربی میگیره

مثلا من دوستام میگم برید باشگاه میگن بچمون کوچیکه نمیتونیم تنها توخونه بذاریمش

طبیعتا مادر ک میشی خیلی وقت و رسیدگی‌ب خودت رو از دست میدی

ن بخدا برا زمین نمیگم‌ ولی خب برا طرحای دیگش‌چرا چند درصد برا اونم هست😃

اونا فردا میخوان وارد دانشگاه شن 

باید کلی پول و سرمایه بذاری کنارر

خرج جهیزیه که کم کم یه میلیارد الان هس بعدا صدبرابر 

خرج تامین خونه برا پسر 

اگه توانایی داری خب  

من دوتا دارم و خداروشکر سالم و باهوش و فوق العاده زیبان و باادب امممااا همیشه میگم اگه عقل الانمو د ...

من دوقلوه بودن بارداری سخت زایمان سخت 

دوران شیردهی افتضاح 

ولی انگار همه اون روزا یادم رفت ک ب فکر سومی افتادم

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
از همه مهمتر تمام توجه والدین برا توهس  که باعث میشه حسادت نکنی آدم حسودی نمیشی  بعد هم ...

والدین همیشه همراهت نیستن 

جامعه رو میخواد چیکار کنه ؟

اونجا هم همه باید بهش احترام بزارن تا حسادت نکنه ؟!

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630