2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 108 پست
واقعا درست میگی  ولی بعضیا میگن بچه خوبه برا زمان کور پیری ادم

همین بچه ها بعضیاشون از خوده شمرم شمر ترن خواهر من🤣

ولی خب اگه موقعیتش ،حوصلش و روحیشو داری چرا که نه بچه هات همبازی پیدا میکنن

یه دختر خوب😂😍
به فکر چهارمی نیستین؟ من خیلی دوست دارم شوهرم زیاد مایل نبود از طرفی شهر غریبم هستم اما تا چند ماه د ...

اگه شرایطش رو داری بیار 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک خانواده ی موجه و اروم چرا نباید بیارن و ادم خوب تحویل جامعه بدن ؟؟  معتادا و قاچاقچی ها ده ...

خوب خانواده موجه واروم باید بتونه اون بچه روتامین کنه  اگر بتونه که خوبه  ده تا هم بیاره کمه

چقدر زود دیر شد، حیف💔
منم دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم. فعلا اولیو توو سن ۳۱ اوردم. میترسم بعدا حوصله نداشته باشم. از طرف ...

من فعلا ۲۸ سالمه 

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
واقعا ادم میتونه این همه شکمش پاره شه و دوخته بشه؟ فاصلشون چقده عزیزم؟

بین هر کدوم حدودا شش هفت سال فاصله اس

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

منم دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم. فعلا اولیو توو سن ۳۱ اوردم. میترسم بعدا حوصله نداشته باشم. از طرف ...

من فعلا ۲۸ سالمه اصلا دیگه حوصله بچه کوچیکو ندارم ولی دلمم میخواد داشته باشم هنگم

خدا شاهده همه میان تو سایت میگن تک فرزندی بده  فلانه  اما من تا حالا ندیدم کسی بیاد از تک ...

تک فرزندی خیلیم خوبه

امکانات بیشتر ، اعتماد ب نفس بیشتر

کسی نیست مدام دعوا کنن تو خونه 

تمام توجه و تمرکزت روهمون یه بچست

علاوه بر اون بدن مادر و اعصابشم نابود نمیشه

خانمای ایرانی رو ببین همه ی بدنشون چربیه

نه ورزش ،،،نه تفریح شخصی،،،نه وقت برای تجدید قوای روحی

خوب خانواده موجه واروم باید بتونه اون بچه روتامین کنه  اگر بتونه که خوبه  ده تا هم بیاره ک ...

تامین در حد معقول 

نه اینکه اینقدر براش ریخت و پاش کنی که خودشو گم کنه

منظورم با استارتر نیس  اما زمین رایگان نیس ایها الناس

ن بخدا برا زمین نمیگم‌

ولی خب برا طرحای دیگش‌چرا چند درصد برا اونم هست😃

تک فرزندی خیلیم خوبه امکانات بیشتر ، اعتماد ب نفس بیشتر کسی نیست مدام دعوا کنن تو خونه  تمام ...

چربی به خاطر سبک زندگی و سبک غذاییه ربطی به بچه نداره خارجیا چه دخترش چه کسی که یه دونه بچه داره چه کسی که ۵ تا داره اکثرا شکما تخت و لاغرن    خدایی اینو ده به بچه ربط ندین

ن والا بازم خیلی چیزا رو نمیتونیم فراهم کنیم  دروغ داره خودمم خیلی ناراحتم میگم بچهام اونجوری ...

متوجهم

واسه همین خیلیا گفتن نیار. بچه هاتون هم چند سال دیگه بزرگ بشن کلی خرج دارن همیشه کوچیک نمیمونن.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شرایط مالی دارم تو اقدامم الانم چهار ماهه اما از حرفای اطرافیان دودل میشم، شما چرا نیاوردی 

فکراشو کنم 😅