2777
2789
عنوان

خواستگار

611 بازدید | 34 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12917006/شاهکار-جدید-نی-نی-سایت

پسرخالم خیلی یهویی اومد گفت میخواد بیاد خواستگاری

گفت اول میخوام نظرخودتو بدونم ک اگه منفی بود به خانواده نگم که دلخوری پیش نیاد و اصرار داشت که بین خودمون دوتا باشه

خیلی جا خوردم انتظار نداشتم اینو بگه،گاهی باهم چت میکردیم دوستام میگفتن یه روز بهت درخواست میده ولی قبول نمیکردم

گفت که هیچ مشکلی با درس خوندن و....ندارم تا هر وقت بخوای صبر میکنم و هر وقت تو خواستی به خانواده ها میگم فقط به من جواب بده تا اگ کسی خواست بیاد خواستگاری حالشو بگیرم

منم که خیلی شکه شدم واقعا گفت فعلا راجبش حرف نزنیم اونم گفت فکراتو بکن

از شرایطش بگم شغلش آزاده ولی آزاد خیلی خوب

وضع مالی عالی خونه و ماشینم داره

ازش بدم نمیاد ولی عاشقشم نیستم مثل بقیس برام

همیشه دوست داشتم با یکی دوست باشم قشنگ بشناسمش بعد ازدواج کنم ،و واقعا ب ازدواج فامیلی فک نکردم

نمیدونم چیکار کنم این واقعا شرایطش خوبه

امروز بهم پیام داد و خیلی صمیمانه حرف میزد و هی قربونت بشم فدات بشم مواظب خودت باش چیکار کن و...می‌گفت در صورتی که قبلش نمیگفت

من واقعا طاقت نیوردم با مامانم خیلی راحتم بهش گفتم

و مامانم گفت من میدونستم این به روز به تو میگه و گفت تاییدش میکنم که خیلی دوسش دارم ولی کلا به خودت می‌سپارم تو میخوایی باهاش زندگی کنی

چیکار کنم به نظرتون

من ۲۰ سالمه اون حدودا ۲۸_۲۹

ظاهرش هم خوبه تقریبا

اگه پیام داد جواب خواست چی بگم

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا بخواد درست شد

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

خوش بحالت 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز