2777
2789

داشتم تو لپ تاپ میگشتم رسیدم به فیلمی که برای دو سال پیش بود تو اون ویدیو یه پیراهن ابی تنم بود که همین الان که دارم تایپ میکنم تنمه 😂

تو اون ویدیو و تو اون برهه زمانی ارزوهام اینا بود :

🍃زندگیم معلق بود موقعیت اجتماعی نداشتم ولی الان بهترینشو دارم 

🍃صورتم زشت و داغون بوده ولی الان میتونم بگم زیباترین و شیک ترین حالت و داره

🍃وزنم بالا بود حدود ۸۰ کیلو الان با وجود حاملگی ۵۶ کیلو ام با یه رژیم خیلی ساده و بدون اذیت شدن

🍃عاشق یه پسری بودم که اونم خدا درستش کرد برام 

🍃میخواستم مستقل شم الان هستم 

دونه دونه برام چید با اینکه حتی ازش کمک نخواسته بودم ارزو بود و تنها تو سینه خودم بود نمیدونم چجوری در مقابل اینهمه لطفش شکرگزارش باشم  

ثبت #ختم  به نیت اعضا 💐 انجام #ختم با همراهی اعضای گروه🌸 https://eitaa.com/joinchat/1 ...

استارتر خوشحالم برات 

خدا شنیدی حرفاشو  خودت بگو از دو سال پیش تا حالا چقدر چیزای ک داشتمو ازم گرفتی! 

کار تو نبود! باشه کار و اشتباهه خودم بود؟ 

چقدر تلاش کردم؟ 

چقدر صدات زدم؟ 

ط

زشت نیس برات، هنوز بالشتم خیسه؟ 

چقدر بنده بدی بودم..؟ ک این جزاشه! 

خدا قربونت برم دق کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12916995/بیاید-بگم-خدا-برای-زندگیم-معجزه-کرد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه ابجی منم دعا کن شاید خدا صدای تو رو شنید.صدای من رو ک نمیشنوه😔😔😔😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12917006/شاهکار-جدید-نی-نی-سایت-عکس

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

خدارو شکر عزیزم❤️میشه از همسرت که عاشقش بودی بگی خدا چجوری برات درست کرد؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
استارتر خوشحالم برات   خدا شنیدی حرفاشو  خودت بگو از دو سال پیش تا حالا چقدر چیزا ...

عزیزم خدا خودش گفته ان مع العسر یسرا 

و دوباره تاکید کرده فان مع العسر یسرا 

منم بعد از کلی تاریکی و روزای سخت رسیدم 

زندگی همیشه یجور نمیمونه بالا داره پایین داره 

خدارو شکر عزیزم❤️میشه از همسرت که عاشقش بودی بگی خدا چجوری برات درست کرد؟ 

همسرم نبودن 

یه اقایی قبل از همسرم بودن که عشقش من و کور کرده بود و کر 

که خدا خواست برام و یه مدت دوست بودیم با هم و یهو مهرش از دلم رفت و تصمیم گرفتم رابطه رو تموم کنم

همسرم نبودن  یه اقایی قبل از همسرم بودن که عشقش من و کور کرده بود و کر  که خدا خواست برا ...

ممنونم ❤️

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

چقدر زیبا یکی یکی ارزوهات تیک خوردن... پیش بسوی اهداف و آرزوهای بعدیت...انشاله بزودی باز هم شروع کنی به تیک زدنشون... حالا که بدون درخواست خدا خودش برات ردیف کرد... یکی دو تا ارزو کن به وسعت صلح برای کل دنیا...هیچ کس بیماری عزیزانش رو نبینه... هیچ بچه ای از مادرش دور نشه ...و ایران تو هر رنکینگی.. از رفاه و شادی مردم بگیر تا رشد اقتصادی تا هر فاکتور مثبت دیگه ای بره بالاتر از اینی که هست

سلام عزیزم خوبی؟

خیلی خوشحال شدم واست و ممنون ک با ما ب اشتراک گذاشتی چون واقعا نیاز داشتم ب امید

میخواستم بپرسم شما خودتم قبلا فکرشو میکردی که یه روز همه چی خوب بشه یا ناامید بودی؟ یا اینکه کلا فکر نمیکردی به اینده؟

خودتم تلاش کردی واسه رسیدن بهشون؟