2777
2789
عنوان

بچه داری😩

111 بازدید | 13 پست

به فرض ۲۲سالتونه و ازدواج سنتی کردید تا چه زمانی خانواده ها و همسر فرصت میدن تا باردار شی؟😂😂میدونم یه چیزیه بین زن و شوهر ولی از دوستایی که ازدواج کردم شنیدم که درس و دانشگاهو بهونه کردن که باردار نشن و خانواده ها همش میگن بچه بیارید ،من خیلی از بچه داری میترسم😂تازه ازدواجم نکردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا ک ترسم داره..من یکی دارم دومی تو راهه ولی احساس میکنم ک دیگه دستوپام کاملا بسته میشه..

عزیزم مبارکت باشه ان شاء الله قدمش براتون پر خیر و برکت باشه و سالم بچتو بغل بگیری

درسته سخته ولی شیرینی خای خودشو داره  منم مجردم😅

شیرینه ولی تو دهه ۲۰سالگی انگار زوده😂😂نمیدونم شاید ازدواج کردیم خودمون پیشنهاد دادیم بیا بچه بیاریم😂😂

شیرینه ولی تو دهه ۲۰سالگی انگار زوده😂😂نمیدونم شاید ازدواج کردیم خودمون پیشنهاد دادیم بیا بچه بیاری ...

من همکلاسیام اکثرا تو ۱۸ ،۱۹ سالگی بچه اوردن😑اونا به ۲۰ هم نرسیدن دست به کار شدن با این اعتقاد که اختلاف سنشون با بچه هاشون کمتر باشه😶

من همکلاسیام اکثرا تو ۱۸ ،۱۹ سالگی بچه اوردن😑اونا به ۲۰ هم نرسیدن دست به کار شدن با این اعتقاد که ا ...

اره منم دیدم نمیفهمم کی همچین چیزیو تو مغزشون کردن که فاصله سنی با بچه کم باشه ،ولی بازم ما هر کی یجوره یکی دوست داره زودی بچه بیاره یکیم مثل من دوست نداره 

ولی هیچ کدوم اینا بدردت نمیخوره . غذا پختن . پول دراوردن . مراقبت از سلامت. مهارت های اجتماعی . و ای ...

اره قبول دارم ، ازدواج و بچه داری آدمو استپ میکنه تو یه موقعیت ،ولی ازدواج نکردن و برای همیشه پیش والدین بودنم ادمو افسرده میکنه