2777
2789
عنوان

جهاز

144 بازدید | 12 پست

قرار شده ی سرویس آرکوپال18نفرع برای مهمون و ی6 نفره برای تو دستم بخرم و ی 12نفره چینی امروز سرویس آرکوپال 6نفرم رو خریدم بنظرتون قشنگه؟

خودم که خیلی ازش خوشم اومد 

جهازم رو اومدم تهران از میدان شوش بگیرم و لوازم برقی ها رو فردا قرارع از سرای ایرانی بگیرم 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی قشنگه گلم مبارکه انشاالله بخوشی استفاده کنی خدا خانوادتو عمر بده ک دارن زحمت میکشن 💕⁦❤️⁩💕⁦❤️⁩ خوشبخت بشی الهی😍

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩
خیلی قشنگه گلم مبارکه انشاالله بخوشی استفاده کنی خدا خانوادتو عمر بده ک دارن زحمت میکشن 💕⁦❤️⁩💕⁦❤️⁩ ...

همچنین عزیزم قربونت 

مبارکه مادر من که میگه بر دم دستی ازاینا ک دم دست میفروشن تکی ازاونا بخریم😥

نه عزیزم ی  آرکوپال شیش نفره برای تو دستت بگیر ی هجده نفره آرکوپال برای مهمون ی دوازده نفره چینی 

نه عزیزم ی  آرکوپال شیش نفره برای تو دستت بگیر ی هجده نفره آرکوپال برای مهمون ی دوازده نفره چین ...

منم میگم چون مهمونامون زیاده ارکوپال۲۴,نفره

چینی ۱۲.یا۱۸نفره ارکوپال دم دستی۶نفره 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️