2821
2789
عنوان

خدا چقد خوبه😍

88 بازدید | 10 پست

بچه ها من پارسال یه آدم کاملا افسرده بودم  و کلا دیگه از خدا نا امید شده بودم . حتی یه بار واقعا میخواستم خودکشی کنم .باکلی اضافه وزن ....از همه دنیا بدم میومد و حتی دیگه دوس نداشتم از خونه بیرون برم .همش چشم امیدم به بقیه بود واونام هیچ اهمیتی بهم نمیدادن تا اینکه یه روز با خدا دردو دل کردم و از زندگی سختم براش گفتم .گفتم خدایا من دیگه طاقت ندارم چرا هیشکی منو درک نمیکنه گفتم خدایا دیگه فقط و فقط تنها امیدم خود تویی دیگه از همه بریدم ....همون لحظه حال روحیم انگار بهتر شد و تصمیم گرفتم جور دیگه ای به زندگی نگاه کنم... از اون به بعد مدام باخدا حرف میزدم ازش تشکر میکردم که هوامو داره و هرچی میخواستم فقط از خودش میخواستم ازهمون روز روز به روز حالم بهتر شد و آدمای انرژی مثبت توی زندگیم وارد شدند ..اضافه وزنم برطرف شد و تبدیل شدم به یه کوه انرژی تا اینکه دوباره از یاد خدا غافل شدم و حال روحیم دوباره چند وقت بد شده بود تا اینکه امشب دوباره تصمیم گرفتم برم سمت درگاه پرمهرش 😍 بچه ها خدا خییییییلییییییی خوبه بیاید هیچ وقت از رحمتش ناامید نشیم تا توی این زندگی پرهیاهو سردرگم وناامید نشیم ♥️♥️♥️💝🤗🤗🤗😗

حسبی الله......

خدا خیلی خیلی خوبه عاشقشم

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا که آنقدر با خدا خوبی  لطفا برا سلامتی مادرم دعا کن 🥺💔 فردا نوبت کولونوسکوپی داره دعا ک ...

چشم عزیزدلم براشون سوره واقعه میخونم♥️ شمام دلت روشن باشه مطمئن باش خدا حواسش به هممون هست

حسبی الله......
امیدوارم همینطوری که شما میگی باشه منم منتظرم خدا واسم معجزه کنه الان وضعیت خوبی ندارم

عزیزدلم مطمئن باش خدا همیشه و همه جا هواتوداره .انشالله هرچه سریع تر برات معجزه کنه و همیشه حال دلت خوب باشه😍😘😘

حسبی الله......
امیدوارم همینطوری که شما میگی باشه منم منتظرم خدا واسم معجزه کنه الان وضعیت خوبی ندارم

خداوندا، تو چنان مهربانی و آن قدر كريم و بزرگواری كه در خطابی به انسان با داشتن لغزشها و گناهان بسيارش فرموده ای:
«مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،
اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.
من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم».
كشف الاسرار: 3/ 374.
منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

خداوندا، تو چنان مهربانی و آن قدر كريم و بزرگواری كه در خطابی به انسان با داشتن لغزشها و گناهان بسيارش فرموده ای:

«مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،

اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.

من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم».

كشف الاسرار: 3/ 374.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.