2777
2789
عنوان

درد سمت چپ سر

486 بازدید | 3 پست

سلام خانما شبتون بخیر من ی یکسالی هست بعضی وقتا سمت چپ سرم میگیره خیلی بد طوری ک ب چشمهام میزنه خیلی درد میکنه الان یک ی هفته هست هوا ک تاریک میشه میکیره خیلی درد میکنه

بعضی وقتا ام فک کنم سمت راست سرمه اون سمت راست یاز سمت چپیه بدتره نمیدونم جیکار کنم کسی این مشکل براش پیش اومده

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

مامان من چند سال اینجوری بود بعضی وقتا سمت چپ، گاهی سمت راست سرش درد میگرفت و انقدر شدید بود که چشماش میخواست بزنه بیرون

خیلی دکتر رفتیم خوب نمیشدتا اینکه یک دکتر رفت قرص اورگاتامین30بهش داد و گفت بار اول نصفی ب بعد یکی بایک کدئن یا آکسار بخور از اونجا ب بعد خوب شد ولی خب قرصه اولش ک میخوری یکم تهوع میگیری بعد کلا خوب میشی

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
مامان من چند سال اینجوری بود بعضی وقتا سمت چپ، گاهی سمت راست سرش درد میگرفت و انقدر شدید بود که چشما ...

سینوزیت یا میگرن نداشت مادرتون؟! 

بعد دکتر متخصص رفتین؟ 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سینوزیت یا میگرن نداشت مادرتون؟!  بعد دکتر متخصص رفتین؟

نه خوب بود یک تایمی به بعد اینجوری میشد حتی انقدر شدید شد بعد یکی دوسال ک سرش نبض میزد گوشش داغ میشد 

بله دکتر متخصص رفتیم خداخیرش بده مامانم همیشه دعاش میکنه

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم)