2777
2789
عنوان

سر بارداریم و سقط شدنش

87 بازدید | 9 پست

سر بارداری اولم ک سقط شد علائم داشتم ی هفته مونده بود لک لانه گزینی و تکرار ادرار داشتم ... این ماه  امپول زدم دارو خوردم   این هفته پنجشنبه موعدم اما هیچ علائمی ندارم یعنی میشه باردار باشم ؟؟؟ خسته شدم واقعا🥲😭

عزیزم انشالله بارداری 

اصلن به علائم فکر نکن خب 

و استرس به خودت نده 

آرام باش 

علائم بارداری از پنج هفته یا ۶

شروع میشه تازه 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشالله بارداری  اصلن به علائم فکر نکن خب  و استرس به خودت نده  آرام باش&nbs ...

اخه سر قبلی ثورتم سری باد کرده بود زیر چشماش و تکرار ادرار داشتم شدید ولی خوب بارداری پوچ بود ۱۰ هفته سقط کردم ... این سریم فولیکول خوب داشتم خیلی امیدوار بود اما الان ته دلم خالیه واقعا

قبل عادت هات تکرر داری؟؟؟

ن سر بارداری قبلیم ک سقط شد تکرر ادرار داشتم علائم داشتم زیر چشمام باد داشت و ی هفته مونده بود به موعدم لک لانه گزینی داشتم  ولی ۱۰ هفته سقط شد این سری باز امپول زدم فولیکول خوب داشتم امیدوار بودم اما علائم ندارم هیچی ۵ شنبه موعدم 

2790
2778
2791
2779
2792