2777
2789
عنوان

ویار دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 28 پست
میدونم ولی برا دل خوشی دیگه😂ی اشتراکی پیدا کنم

😄 پس بزار خودمم بگم بهت 

تا ۴ ماهگی بشدت حالم بد بود از صبح زود حالت تهوع تا آخرشب ۲۴ ساعته حالت تهوع داشتم اینجوری بگم دیگه....

از هر غذایی که فکرشو بکنی بدم میومد مخصوصا گوشت و برنج و مرغ، بد از ۴ ماهگی طبق عادت قبل بارداریم بودم همه چی میخوردم.

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵
😄 پس بزار خودمم بگم بهت  تا ۴ ماهگی بشدت حالم بد بود از صبح زود حالت تهوع تا آخرشب ۲۴ ساعته ح ...

منم تقریبا مزه دهنم تلخه عین زهر   انقد معدم اذیت میکنه که حد نداره 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جون دلم😍❤️

جانت سلامت باشه عزیزم 

الهی که جنسیت نی نی تون‌ به خواست قلبیتون باشه

و اولاد سالم و صالح نصیبتون بشه جانم❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
جانت سلامت باشه عزیزم  الهی که جنسیت نی نی تون‌ به خواست قلبیتون باشه و اولاد سالم و صالح نصی ...

مرسی عزیز دلم انشاله

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سلام خوبی عزیزم سونو رفتی  

سلام عزیزم بله خوب بود فعلا همه چی ولی بازم استراحت داده چون هماتوم و ی کیست بزرگ دارم باز برام سنو نوشته ببینم چی میگه باز

با دارو باردار شدی؟!

نه 

ویار ربطی به جنسیت نداره:/

اصلا

من ۱۰۰درصد ویار و شکلم شبیه پسر بود

هیچ کی یک درصد احتنال نمیداد دختر باشه

ولی خد فندقنو دختر کرده🥹

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
اصلا من ۱۰۰درصد ویار و شکلم شبیه پسر بود هیچ کی یک درصد احتنال نمیداد دختر باشه ولی خد فندقنو دخت ...

دعا کن برا منم اول سالم باشه و بمونه بعد دختر باشه🥲🥺

دعا کن برا منم اول سالم باشه و بمونه بعد دختر باشه🥲🥺

الهی گلم

ان‌شاءالله

من شوهرم خیلی تو ذوقش خورد خیلی

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
الهی گلم ان‌شاءالله من شوهرم خیلی تو ذوقش خورد خیلی

بزار دنیا بیاد ببین چطور عین پروانه دورش بچرخه

خدا حفظش کنه 🩵

ممنون گلم از دعای فوقالعاده قشنگت🥹🥹🥹🥹ان‌شاءالله هرکی ک داره خدا براش نگه داره هرکیم نداره دامنشو سبز کنه