2777
2789
از این مسئله مطمئنی؟! من برای هر دو مورد استفاده کردم یعنی هم کم کاری و تی اس اچ بالا. تازه فردا هم وقت ماموگرافی دارم چون انگار یک چیزهایی هست. پس با این حساب من پخ پخ؟
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم نزدیک یکسال لووتیروکسین مصرف می کردم
بعد از یکسال (وقتی پسرم 10 ماهه بود) برام این مشکل پیش آمد ولی اصلا دکترم نگفت علتش می تونه مصرف لووتیروکسین باشه
جراحی کردم فعلا که خوبم
من از سال 88 دارم مصرف می کنم ولی خدا رو شکر مشکلی ار این بابت پیش نیومده. من کم کاری تیروئید دارم در ضمن آنتی بادیم هم بالاست و فکر میکنم تا آخر عمر باید استفاده کنم. خدا بهم رحم کنه!!!!!!!
راستی خواهرم از بچگی قرص میخوره حدود 15 ساله.اونم شکر خدا مشکل نداره .
شما از این بابت مطمئنی؟؟؟؟؟
من هم نزدیک یکسال لووتیروکسین مصرف می کردم بعد از یکسال (وقتی پسرم 10 ماهه بود) برام این مشکل پیش آم ...

سلام عزیزم ببخشید علائم شما چی بود وتوده تون چقدر بود خوش خیم بود دیگه؟ مطمئنی از عوارض لووتیروکسین بود 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 
یک چیزهایی تو سینه ام هست که دردناکه. تمام این هفته رو شبها نخوابیدم. آخه دخترم فقط 15 ماهشه.

سلام عزیزم ببخشید شما دکتر رفتید چی گفت الان خوبید انشالله. علائم چی داشتید 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 
سلام عزیزم ببخشید شما دکتر رفتید چی گفت الان خوبید انشالله. علائم چی داشتید  

سلام. بله خوبم. مربوط به 8 سال پیش بود. علایم من درد و وجود کیست های بزرگ بود.

آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....