من دلم نمیاد کسی غذا درست کنه بخورم. خونه فامیل تا مجبور نباشم غذا نمیخورم. تو ظرفی که قبلا کسی توش غذا خورده باشه غذا نمیخورم از روستوران حالم بهم میخوره چون ضرفاشون یکبار مصرف نیست. کسی تو صورتم نفس بکشه حالم بد میشه باید با شامپو صورتم بشورم . از بچگی اینطوریم .درمان داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کافیه بدونی که تووی معده هر انسان سالمی ۳۰۰میکروب شناسایی شده که وظیفه شون،خوردن میکروبهای جدید و پرخطرهست،،وگرنه ما با اندک میکروبی که وارد معده مون میشد،مسموم میشدیم🤌🙂
البته از ظرف بقیه خوردن از جهت روحیه،دلهمزن هست،ولی خواستم بگم از جهت میکروب،اونقدری نیست که سبب بیم ...
من اصلا میکروب برام مهم نیس. دلم نمیاد غذایی که بقیه جز خودم درست میکننو بخورم چون فک میکنم پوست دستشون میریزه تو غذا .چون فک میکنم زیر پوستشون خونه. و خیلی فکر مسخره دیگه.
نمیتونم . از وقای ب دنیا اومدم اینطوری بودم . غذای تو عروسی دلم میاد بخورم ولی اگه جلوم درست کنن دلم ...
عارع
درکت میکنم،بعضی چیزها از بس تووی ذهنمون نفوذ کرده،دیگه ترک اون دشوار هست،ولی چاره ای نداری،باید بارها وبارها با چندش از غذای بقیه بخوری تا اثر تلقین این چندسال،خنثی بشه😋😨🫢🫢