2777
2789
عنوان

همه غذاها کثیفه

217 بازدید | 21 پست

من دلم نمیاد کسی غذا درست کنه بخورم. خونه فامیل تا مجبور نباشم غذا نمیخورم. تو ظرفی که قبلا کسی توش غذا خورده باشه غذا نمیخورم از روستوران حالم بهم میخوره چون ضرفاشون یکبار مصرف نیست. کسی تو صورتم نفس بکشه حالم بد میشه باید با شامپو صورتم بشورم ‌. از بچگی اینطوریم .درمان داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافیه بدونی که تووی معده هر انسان سالمی  ۳۰۰میکروب شناسایی شده که وظیفه شون،خوردن میکروبهای جدید و پرخطرهست،،وگرنه ما با اندک میکروبی که وارد معده مون  میشد،مسموم میشدیم🤌🙂

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
کافیه بدونی که تووی معده هر انسان سالمی  ۳۰۰میکروب شناسایی شده که وظیفه شون،خوردن میکروبهای جدی ...

دست خودم نیس . من تو خونه خودمون از بشقاب بقیه غذا نمیخورم . ی بار خاستم امتحان کنم تو بشفاب بقیه همش عق میزدم حالت تهوع بهم دست داد

دست خودم نیس . من تو خونه خودمون از بشقاب بقیه غذا نمیخورم . ی بار خاستم امتحان کنم تو بشفاب بقیه هم ...

البته از ظرف بقیه خوردن از جهت روحیه،دلهمزن هست،ولی خواستم بگم از جهت میکروب،اونقدری نیست که سبب بیماری بشه،مگه اینکه ویروس واگیر داشته باشه...🙂

البته از ظرف بقیه خوردن از جهت روحیه،دلهمزن هست،ولی خواستم بگم از جهت میکروب،اونقدری نیست که سبب بیم ...

من اصلا میکروب برام مهم نیس. دلم نمیاد غذایی که بقیه جز خودم درست میکننو بخورم چون فک میکنم پوست دستشون میریزه تو غذا .چون فک میکنم زیر پوستشون خونه. و خیلی فکر مسخره دیگه.

من اصلا میکروب برام مهم نیس. دلم نمیاد غذایی که بقیه جز خودم درست میکننو بخورم چون فک میکنم پوست دست ...

پس نون نانوایی رو چه طور تا حالا خوردی،،اینهمه دستای پشم آلود مردها بهش میخوره؟!!!!🤌🫢

😂تاحالا نونوایی نرفتم ندیدم. پس تصور میکنم تمیزه.   و مجبورم .

😂🤣پس غذاهای دیگه هم موقع خوردن چشمت رو ببند و تصور کن به تمیزی نون نونوایی!!هستن و بخور🤌🫢

😂🤣پس غذاهای دیگه هم موقع خوردن چشمت رو ببند و تصور کن به تمیزی نون نونوایی!!هستن و بخور🤌🫢

نمیتونم . از وقای ب دنیا اومدم اینطوری بودم . غذای تو عروسی دلم میاد بخورم ولی اگه جلوم درست کنن دلم نمیاد . 

نمیتونم . از وقای ب دنیا اومدم اینطوری بودم . غذای تو عروسی دلم میاد بخورم ولی اگه جلوم درست کنن دلم ...

عارع

درکت میکنم،بعضی چیزها از بس تووی ذهنمون نفوذ کرده،دیگه ترک اون دشوار هست،ولی چاره ای نداری،باید بارها وبارها با چندش از غذای بقیه بخوری تا اثر تلقین این چندسال،خنثی بشه😋😨🫢🫢

عارع درکت میکنم،بعضی چیزها از بس تووی ذهنمون نفوذ کرده،دیگه ترک اون دشوار هست،ولی چاره ای نداری،بای ...

😂 حالم بد شد. چطوری غذای چندش بقیه رو بخورم. برای من خیلی سخته . اصلا ناممکن . اگه بهم ۱ میلیارد بدی شاید بخورم