2821
2789
عنوان

سوال تخصصی

65 بازدید | 10 پست

چرا زن ها هرچی از ازدواجشان می‌گذره نسبت به شوهرشون سرد میشن.

با اینکه وضعمون هم بد نیست خدارو شکر تو شمال ویلا گرفتیم و ماشین خوب ولی روز به روز از هم دورتر میشیم

یه روزایی فکر می کردم دوتایی بچه هارو میزاریم خونه شب میرویم شما و صبح بر می گردیم و لی حالا....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شوهرتون چکار کرد که این اتفاق خوب حاصل شد

سلام دوست عزیزم شوهرم کار خاصی نکرد من خودم تغییر دادم خیلی از رفتارهای اشتباه خودم کنار گذاشتم و فهمیدم اون اتفاقایی که بخاطرش با شوهرم بحث میکردم خیلی پیش و پا افتاده بودن و‌حیفه که زندگی و‌عمر و‌وقتمون صرف چیزای بیخود کنیم و فهمیدم زن و‌شوهر ب درد هم میخورن ،،خوبی هاش بیشتر از بدیهاش دیدم و‌فهمیدم هیچکس خوب مطلق نیست

سلام دوست عزیزم شوهرم کار خاصی نکرد من خودم تغییر دادم خیلی از رفتارهای اشتباه خودم کنار گذاشتم و فه ...

سلام بر شما

درود بر شما که شخصیت ممتازی دارید ای کاش بقیه زنها بخصوص مصیبت من هم کمی درک شما رو داشت 

انشالله کنار همسر بزرگوارتان خوشبخت باشید

سلام بر شما درود بر شما که شخصیت ممتازی دارید ای کاش بقیه زنها بخصوص مصیبت من هم کمی درک شما رو داش ...

تشکر انشاالله شمام تو زندگی همیشه حال دلتون خوش باشه و تا میتونید قدر داشته هاتون رو بدونید

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز