2777
2789
عنوان

چرا چرا 😭😭😭😭😭😭

275 بازدید | 19 پست

چرا من هیچکسو ندارم چرا هرچی میخام با بقیه حتی نزدیکترین آدمای زندگیم هم رفت و آمد کنم یا بهشون زنگ بزنم یا جوابمو نمیدن ،،آخه مگه من چکار کردم ،چه گناهی مرتکب شدم ،،😭 کاش میشد بچهامو برمیداشتم میرفتم یه گوشه کسی منو نشناسه تنها زندگی میکردم چرا آدما اینجوری شدن ،،هیچکس دوستم نداره 😔 چون امسال مناسبتا رو نتونستم برم پیششون کلا دیگه جواب تلفنامم نمیدن 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چرا وقتی میرم از دستم خسته میشن بعد یمدت که نمیرم ولی زنگ میزنم کلا باهام سزدن انگار غریبه ام 

با بچهات خوش باش گلم.چرا غصه میخوری؟ 

باور کن همون نزدیکا گاهی وقتا یه جوری به آدم ضربه می‌زنن.تا مغز و استخون آدمو میسوزونه.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
کجایی چند سالته اخه چرا

کاش بمیرم یعنی فقط یکی باشه دعاش مستجاب بشه برای مرگم دعا کنین همینقدرم زیادی موندم 

با بچهات خوش باش گلم.چرا غصه میخوری؟  باور کن همون نزدیکا گاهی وقتا یه جوری به آدم ضربه می‌زنن ...

مگه میشه ؟فقط با بچها پس خانواده و اصل و نسب آدم چی میشه 😔اینجوری احساس پوچی میکنم ،، کلا همه دیگه از من متنفر شدن 😔

مگه میشه ؟فقط با بچها پس خانواده و اصل و نسب آدم چی میشه 😔اینجوری احساس پوچی میکنم ،، کلا همه دیگه ...

چرا نشع.

نمیخوام نظر شخصی خودمو بهت تحمیل کنم.

خونه ی پدرم هفته ای دوبار یا سه بار میرم.میانسالن حوصله ی خودشونم ندارن.

خونه ی خواهر و برادرام هم هر وقت دعوت باشه ؛سالی یه بار اونم برا عید.اقوام شوهرم همینطور.

خودمم و بچهامو همسرم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
چرا نشع. نمیخوام نظر شخصی خودمو بهت تحمیل کنم. خونه ی پدرم هفته ای دوبار یا سه بار میرم.میانسالن ح ...

من همونم دوسه هفته یبار میرم خب نمیدونم واقعا خوششون میاد بدشون میاد واقعا نمیشه فهمید ولی میدونم چون بچهام کوچیک و شیطونن یروز کامل برم خسته میشن پس کمتر میرم بیشتر زنگ میزنم ولی همونم اگه بفهمن من رفتم جای دیگه مهمونی از دستک ناراحت و عصبانی میشن دیگه کلا تا چند وقت باهام حرف نمیزنن خسته شدم بخدااا  😭😭 هیچوقتم نمیگن ایرادم چیه حداقل بدونم من بچه بدیم درست ولی والا بیشتر از این با دوتا بچه کوچیک نمیتونم برم بیام خیلی انرژی میگیرن 

یا مثلا بچه های فامیلو مثال میزنن چقدر به پدر مادرشون میرسن سر میزنن ،،کاش منم مجرد بود بچه نداشتم ،،مسئولیت زندگی و بچه نداشتم راحت بودم حداثل بچه خوبی بودم برای پدر مادرم ،،کاش نفرینم نکنن ،،بدبختتر ازین نشم  😭

من همونم دوسه هفته یبار میرم خب نمیدونم واقعا خوششون میاد بدشون میاد واقعا نمیشه فهمید ولی میدونم چو ...

علت اینکه شما برید مهمونی ناراحت میشن چیه؟فقط با شما اینطورین؟ یا با خواهر و برادراتون همینطورن؟

باور کن این مشکلات تو بیشتر خانوادها هست؛

مادرم چن سالی میشع سر یه جریانی با داییم ناراحتی دارن؛ اگه بفهمه ما خونش میریم یا تو مجلسایی که دعوت میکنه بریم ؛ مامانم ناراحت میشع.

البته ما هم جایی نمیریم .

یا مثلا بچه های فامیلو مثال میزنن چقدر به پدر مادرشون میرسن سر میزنن ،،کاش منم مجرد بود بچه نداشتم ، ...

باهاشون صحبت کنید؛ بگید که با وجود بچها نمی‌تونید مثل سابق بهشون سر بزنید؛ خودشون میدونن بچه داری ؛و برای یه سری کارا محدویت داری‌؛