مگه دوسم نداشتی مگه من همه زندگیت نبودم؟مگه نمیخواستیم ازدواج کنیم برا ی عمر با هم باشیم؟پس چرا وقتی بهت گفتم جدا شیم رفتی و دیگه پیام نمیدی؟تو دلت تنگ نشده دلت نخواسته از اتفاقای روزمرت برام بگی؟چجوری طاقت میاری آخه ما ک خیلی ب هم وابسته بودیم..💔
شاید اونم داره به همین فکر میکنه که تو دوسش نداشتی که خواستی جدا شی
میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹. الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚 الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚. الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی💚 ❤️
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
نه اون میدونه دوسش دارم واقن معلوم بود ک از عصبانیت اون حرفو زدم
امیدوارم اگه به صلاحته برگرده
میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹. الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚 الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚. الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی💚 ❤️