2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 39 پست

برو یه دوش بگیر یکم حالت بهتر بشه

بعد یه دفتر بذار جلوت هرچی حس بد و منفی داری توش خالی کن بعدم برگه هارو پاره کن بریز دور

بعدش کلی سبک میشی و حالت بهتر میشه

اونموقه بشین فک کن باید چیکار کنی ک زندگیت بهتر بشه 

حتماااا یه راه درست به ذهنت میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کمرشون شکست ، بد هم شکست که بدتر ازین نمیشه ،آبرو به چه دردشون میخوره ؟😢😢

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
زندگی من دیگه قشنگی نداره منی که دوران مجردیم اونقدر خدا ترس بودم که کاری نکنم الان شوهرم هر نوع تهم ...

طلاق بگیر جدا شو... خودکشی ینی عذاب عذاب.. اگر اینکارو کنی تا زمانی که مرگت فرا برسه تو نیستی و نابودی بسر میبری.. پس دنیاتو خراب نکن که عاقبتت هم خراب میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

[QUOTE=326122127]من خیلی خسته تر از اونیم که حرف مشاور گوش بدم حالم داغونه حتی خدا هم دیگه بهم توجه نمیکنه[/QUOTE

خدا خیلی مهربونه 

یه برگه بردار نعمتاش بشمار یه ساعت چشمات ببند و با چشم بسته کارات انجام بده 

ما آدما داده هاش نمیبینیم برا همین نداشته هامون خیلی بزرگه

بهش میگم بریم مشاور قبول نمیکنه من دوسش دارم ولی دیگه خسته شدم تو جشن عقدمون فقط سر اینکه یه بچه ۸ی ...

پارانوییده جدا شو .امکان نداره درست شه اگر روانپزشک بره هم بره تا حدی قابل کنترله.پس جدا شو من آینده تو هستم 

بهش میگم بریم مشاور قبول نمیکنه من دوسش دارم ولی دیگه خسته شدم تو جشن عقدمون فقط سر اینکه یه بچه ۸ی ...

دوس داشتن کافی نیست تو داری زندگیتو پای این آدم میزاری 

اونم ازین قرار که نمیاد مشاوره دوس نداره تغییر بده خودشو

یکم دیگه تلاش خودتو بکن ببین نمیتونی درسش کنی اگه نشد که دیگه...

آدمت بد‌دله بدترین زندگی رو تجربه میکنی اگه هرچی بیشتر کنارش بمونی

به خودتم فکر کن عزیزم قرار نیست واسه ی دلیل کنارش بمونی وقتی صدتا دلیل واسه نموندن هست

🦆
همه همینو میگن ولی نمیتونم نمیشه دوسش دارم

اگه دوسش داری بشینو بدبختیتو نگاه کن و بچه هاتونو بدبخت کن

دیگه حرفی نمیمونه برای کسی ک ب ی بچه ۸ ۹ ساله شک داره

مثل فیلم ملی و راه های نرفته

ب دایی زنش شک داشت