2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 39 پست
یه روش میشناسم ولی بهت نمیگم یکی از مطمئن ترین و بدون درد ترین روشهاست که رد آبروریزی و این داستانا ...

دستت دردنکنه این بنده خدا نیاز داره حرف خوب بشنوه نه بیای بگی ی راه میشناسم که نمیگم😐

🦆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=] یه روش میشناسم ولی بهت نمیگم یکی از مطمئن ترین و بدون درد ترین روشهاست که رد آبروریزی و این داستانا ... [/QUOTE]

چه خوب که بهش نگفتی و حسابی کنجکاوش کردی 

پیش کی آبروریزی نمیشه ؟؟؟

مردم یا خدا ؟؟؟

آبرو به کنار

بی درد میمیره ؟؟؟

خب با درد و  عذاب سخت اون دنیا چه کنه ؟؟؟

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

اینم مثل شوهر عوضی من تهمت میزنی منم قهر خونه بابام هستم

من دیگه نمیدونم چیکار کنم حتی الانم با گریه تایپ میکنم واقعا خسته شدم 

خسته از این تهمتا و بدبینی ها

خیلی کوتاه اومدم سر هر مسئله ای من عذر خواهی کردم تا زودتر حل شه ولی دیگه نمیتونم 

دیشب بهم میگه تو واسه نیازت منو میخوایی فقط تو تنهاییت دنبالمی در حالی که من خیلی وقتا اگه میلی به رابطه نداشتم بخاطر اون قبول کردم

سلام 

ببین دوستم ماها قراره یه مدت تو دنیا زندگی کنیم میدونم حالت خیلی بده کسی درکت نمیکنه هیچ کس حالتو نمیفهمه

یه عالمه آدم ناراحتت کردن امید نداری و خیلی چیزای دیگه فقط خودت ازش خبر داری 

ولی بذار یه چیزی خواهرانه بهت بگم 

وضعیت تو وضعیت خیلی از آدماست و تو تنها نیستی ولی خودکشی ته ماجرا نیست 

به جای مشاوره و روانشناس و روانپزشک 

پیش یه دکتر طب سنتی خوب برو قول میدم حالت عالی بشه درگیریای فکریت  گریه هات همه تموم میشه 

خودکشی ته ته ته راهه و تو میمونی و خودت و خدایی که گفته بزرگ ترین گناه ناامیدی از رحمت مه 

ترو خدا اگر شکاکه تهمت میزنه طلاق بگیر .من با یه بچه موندم سردرگم .ببر مشاور اگرتشخیص پارانویید دادن حتما جدا شم بخدا بزرگترین اشتباه عمرته ادامه دادن .آدم شکاک هیچوقت هیچوقت هیچوقت عوض نمیشه پیرت می‌کنه  

چرا اونو نمیبری پیش تراپیست؟ یا اصلا چرا جدا نمیشی تو چه گناهی کردی اون شکاکه مشکل اونه تو میخوای ...

بهش میگم بریم مشاور قبول نمیکنه

من دوسش دارم ولی دیگه خسته شدم تو جشن عقدمون فقط سر اینکه یه بچه ۸یا۹ساله بهم گفت خداحافظ و منم جوابشو دادم شروع کرد تهمت زدن

من دیگه نمیدونم چیکار کنم حتی الانم با گریه تایپ میکنم واقعا خسته شدم  خسته از این تهمتا و بدب ...

اگه حالت باهاش خوب نیست 

اخلاقشو دوست نداری و....  هنوز عقدی 

دوست منم تو دوران دوستی نشناخت تو عقد تازه فهمید چه خبره الان بارداره و خیلی پشیمون

زندگی من دیگه قشنگی نداره منی که دوران مجردیم اونقدر خدا ترس بودم که کاری نکنم الان شوهرم هر نوع تهم ...

بخاطر شوهر خودکشی کنی ؟! اونوقت چه سودی برات داره یا اصلأ فکر کردی چه ضرری برای اون داره ؟بعد مرگت راحت تر بهت تهمت میزنه ، چرا ازش جدا نمیشی ؟

سلام  ببین دوستم ماها قراره یه مدت تو دنیا زندگی کنیم میدونم حالت خیلی بده کسی درکت نمیکنه هیچ ...

من خیلی خسته تر از اونیم که حرف مشاور گوش بدم حالم داغونه حتی خدا هم دیگه بهم توجه نمیکنه