2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا و ادنوم هیپوفیز

797 بازدید | 18 پست

سلام به همه ،من پرولاکتینم بالا بود و ام ار ای دادم و مشکوک به ادنومم و دوباره باید ام ار ای تزریقی فردا انجام بدم ،کسی بوده تجربه ای داشته باشه یه توضیحی بده خیالم راحتتر بشه

تجربه نداشتم

البته خودمم پرولتکتینم بالاس پیگیری نکردم

امااا راجب این بیماری تو درسامون خوندم

درمان جراحی ندارع و با دارو قابل درمانه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چطور ؟ به منم‌ ام آر آی نوشته با تزریقه  چه علائمی دارید شما

نترس من خیلی تحقیق کردم حتی اگه خدایی نکرده ادنومم باشه خوش خیمه و با دارو رفع میشه

نترس من خیلی تحقیق کردم حتی اگه خدایی نکرده ادنومم باشه خوش خیمه و با دارو رفع میشه

من پرولاکتینم بالاست 

حدود سه هفته اس سردرد های شدید و سرگیجه های وحشتناک در حدی که از کار و زندگی میوفتم 

فشارم همش پایین میاد تازگی  

ریزش مو اضافه وزن 

تاری دید 

میترسم خیلی 😔

♻️کارما♻️
من پرولاکتینم بالاست  حدود سه هفته اس سردرد های شدید و سرگیجه های وحشتناک در حدی که از کار و ز ...

نترس عزیزم همه چیو بسپار به خدا دلت اروم میگیره ،هرچی فقط خدا بخواد همونه 

من پرولاکتینم بالاست  حدود سه هفته اس سردرد های شدید و سرگیجه های وحشتناک در حدی که از کار و ز ...

اگر خدایی نکرده خیلی هم بزرگ باشه یه جراحی میکنن که خیلی هم سبکه