2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 28 پست
واقعا بستگی به باور طرف داره  من خودم قانون جدب نه ولی یه قانونی تو زندگی دیدم که نباید به هیچ ...

دقیقا تصور کردن اشتباههاین قانون جذب رو اشتباه برامون تفسیرکردن 

ادمو خار خفیف اون خواسته میشه اخرشم به صلاح نیست یا نمیشه

هم چیزی که در ظاهر میگن غلطه هم چیزی که شما گفتین..  قانون جذب وحود داره ولی واقعیتش اینجوریه ...

یه چیزی هم شنیدم کنار جمله شنیدم 

حالا ممکنه خلاف باشه ولی اطلاعات تازه ایه 

اینکه ما هم دنیا رو اونطور می‌بینیم که تو درونمون حس میکنیم هم اینکه همونطور رفتار میکنیم 

مثل احساس تنهایی که گفتید ممکنه دوستانی کنارتون داشته بشید ولی چون فکر می‌کنید تنهایی باور نمیکنید اونا هم دوستاتون باشن 

یعنی موجب این میشه کا یه دیدگاه و عینک غلط بیاد روی چشممون 

این چیزی که گفتم یه روانشناس گفتن 

و روانشناسی طرحواره هم میگه ما با رفتارهامون اون چیزی که تو درونمون هست رو هی بهش تکرار می‌بخشیم مثلا اگر بچگی پدر شکاک داشتیم گیر همسر شکاک میوفتیم چون خودمون انتخاب کردیم به چه دلیل؟

به این دلیل که بچه تو کودکی اطلاعات اطرافش رو برای بقا دریافت میکنه و تو بزرگسالی هر چیزی که چون توی کودکی واسش آشنا بوده فکر میکنه واسه بقا خوبه پس میره دنبال همون مرد شکاکی که شبیه پدرشه 

خلاصه امکان داره قانون جذبی که میگید همین باشه و ممکنه اصلا یه چیز مجزا باشه و راجب مسائل دیکه اتفاق بیوفته😁

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی هم شنیدم کنار جمله شنیدم  حالا ممکنه خلاف باشه ولی اطلاعات تازه ایه  اینکه ما هم ...

هرچیزی که توی ذهن برای خواسته مورد نظرش آرزو کنه برعکس سخت بدستش میاره یا اصلانمیشه 

باید به جاش تلاش کنه 

ولی من هربار فکری راجب چیزی کردم برام اتفاق افتاده حتی یادمه داشتم به یه چیز غیرممکن فکر میکردم و تو ذهنم میگفتم عمرا اتفاق بیوفته ولی چند روز بعد اتفاق افتاد کلا چه مثبت و چه منفی رو با ذهنم زود جذب میکنم

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
یه چیزی هم شنیدم کنار جمله شنیدم  حالا ممکنه خلاف باشه ولی اطلاعات تازه ایه  اینکه ما هم ...

این طرز تفکر در جذب افراد هست ادماهرجور فکرکنن و هرجورباشن ادمای شبیه به خودشون روجذب میکنن

منظورجذب خواسته هاست

چرا نشه .. از خدا باید بخوای شاید درست نمیخواستی 

درسته چون داری هدفت رو واضحا میگی ولی در 

کنارش  تلاشم لازمه نمیشه بشینی بخوای که .. باید تلاشم بکنی

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

من معتقدم حرف خوب زدن و انرژی مثبت دادن که ضرر نداره.........پس انرزی مثبت میدیم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من خواهرم ازش استفاده کرده چندین بار نتیجه داده .. ی بار بهم گفت وقتی داری فیلم میبینی بعد ی شخصیت میمیره ناراحت میشی.. خودت میدونی فیلمه ولی ناراحت میشی چرا؟ چون ذهنت نمیتونه فرق بین فیلم و واقعیت رو بفهمه .. فک میکنه واقعیه و تو ناراحت میشی در نتیجش

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
من معتقدم حرف خوب زدن و انرژی مثبت دادن که ضرر نداره.........پس انرزی مثبت میدیم

بله کلام مثبت خیلی خوبه همیشه باید مثبت فکر کرد 

ولی به قول قدیمیا حرف پیش نباید زد حالامیفهمم چراگفتن

منظورم تاکید روی مثلا فلان خونه لاکچری بااین متراژ توی این محدوده یا شغل توی این شرکت بااین شرایط و...

بله کلام مثبت خیلی خوبه همیشه باید مثبت فکر کرد  ولی به قول قدیمیا حرف پیش نباید زد حالامیفهمم ...

دقیقا..........یا  مثلا زمان نباید گذاشت..................ولی حرف مثبت خوبه...........شاید نتیجه نده ولی ضررم نداره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره تا نصفه حرفاتون قبول دارم کاملا درسته ولی خیلی وقتا هم هست اینده طرف با بچگیش یا رفتاری که اونموقع باهاش داشتن فرق میکنه..