2777
2789
عنوان

سلام

59 بازدید | 10 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم 

کسی هست یرون رفتنش با استرس باشه یعنی با نگرانی بیرون بره و برگرده؟؟؟

منظورم اینکه حتی از چیزی هم نترسه ولی باز خرید کردنی اذیت باشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره تو مجردی بیشتر اینجوریه ..فکر میکنی همه حواسشون بتوعه ..روت نمیشه بری تو پاساژا و برای خرید ..میدونی بایدچکار کنی..وقتی وارد پاساژ میشی میخوای پاساژ گردی کنی روحیه دار بشی فکر کن اونجا همه همجنستن یا هیچکی نیست حتی نگاه  که میکنن به این فکر کن بگو حواسش نیست داره نگاه میکنه ..بری خریدم همینطور با خنده جواب نده..چند بار تو اینه با خودت تمرین کن بصورت جدی صحبت کن و مودب ..

آره تو مجردی بیشتر اینجوریه ..فکر میکنی همه حواسشون بتوعه ..روت نمیشه بری تو پاساژا و برای خرید ..می ...

سلام عزیزم من بیرون اونجوری که گفتی نمیرم منظور من از بیرون خرید کردن مثل نون و ایناس 

سلام عزیزم من بیرون اونجوری که گفتی نمیرم منظور من از بیرون خرید کردنه 

خجالت نکش سلام قشنگم ..تو آینه تمرین کن .درونگرایی دیگه حسابی استرس میگیری میری بیرون میترسی یکی یه قضاوت یا یه چیزی بگه ..همون که بالا من کلیشو توضیح دادم الان باز کردم.

خجالت نکش سلام قشنگم ..تو آینه تمرین کن .درونگرایی دیگه حسابی استرس میگیری میری بیرون میترسی یکی یه ...

عزیزم من بیرون رفتن کاری به کسی ندارم مشکل من چیز دیگه اس 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز