2777
2789
عنوان

🐘شکن عالی و پرسرعت

85 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبین من تازه امروز بد ۱سال واردنی نی سایت شدم.دوستانی اونایی ک مثل من 🐘شکن های زیادی توگوشیشون دارن کارنمیکنه پیشنهادمیکنم یه 🐘شکن بگیریدمن خودم تواینستاانلاین کارمیکنم خیلی ب دردم خورد یه هفتس گرفتم بدون هیج قطعی اینستا و برنامهای دیگم عین فرفره کارمیکنه عالیه گفتم بهتون بگم شاید ب دردتون خورد۵۰ گیگ ۱۰۰ هزارتومن اقوامم خرید ه بود ن منم گرفتم حتی میتونین دونفری وصل بشین ازش اسفتاده کنین  واقعا عالیه اگه خاستین بگین آیدی تلشو بهتون بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینا رایگان فراوانه میخای واست کپی کنم الکی پول میدی واسه اینا که چی اگه کار نمیکنه حتما باید بروز کنی دیگه نه بری بگی خرابه پولیش رو بگیرم عالیه

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
از اینا رایگان فراوانه میخای واست کپی کنم الکی پول میدی واسه اینا که چی اگه کار نمیکنه حتما باید برو ...

حتی ماه پیش ازگوشی فروشی اصلا ب دردنمیخورد ۲۵۰ پول دادم چون فامیل های ۳ یا۴ ماه میشه ازش خریدن مطمئنی بودخریدم حتی ب مشکل بخوری جایگزین اون چیز دیگ میدن واس من ک اصلا قطعی نداره 

حتی ماه پیش ازگوشی فروشی اصلا ب دردنمیخورد ۲۵۰ پول دادم چون فامیل های ۳ یا۴ ماه میشه ازش خریدن مطمئن ...

خب میگم رایگان دانلود کردنش که کاری نداره دو سوته 

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!