roghy_law مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 82 عنوان جراحی بینی 177 بازدید | 21 پست سلام کسی تجربه عمل بینی بعد ۵ ماه داره من ۵ ماه بینی عمل کردم هنوز صورتم به شدت ورم داره صورتم خیلی بعد ۵ ماه پف کرده لطفا اگه کسی میدونه ورم صورت تا چه زمانی هست بگه ؟ 1402/11/07 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 10764 من دوماهه عمل کردم هنوز ورم دارمشنیدم تا شیش هفت ماه باید صبر کرد کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
roghy_law مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 82 من دوسال پیش عمل کردم هنوزبادداره اناناس میخوری؟؟؟؟؟ دکتر بعد ۲ سال بهتون نگفت چرا ورم داره ؟ بینی شما گوشتی بود ؟ اوایل عمل بله میخوردم الان نه
amirmehdisa عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 5143 دکتر بعد ۲ سال بهتون نگفت چرا ورم داره ؟ بینی شما گوشتی بود ؟ اوایل عمل بله میخوردم الا ... بایدبخوری واسه ورم خوبه ورم ومیخابونه بعدشم بایدشستشو بدی داخل بینی وواسپری بزنی میزنی؟؟؟نه گوشتی نبود
roghy_law مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 82 من دوماهه عمل کردم هنوز ورم دارم شنیدم تا شیش هفت ماه باید صبر کرد هم صورتتون هم بینی تون ورم داره ؟ من بینی ورم نداره
مهتااابم۷۵ عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 7053 من دوماهه عمل کردم هنوز ورم دارم شنیدم تا شیش هفت ماه باید صبر کرد عزیزم شما بعد عمل مشکل تنفسی نداشتین؟ مثلا نفس کشیدنتون صدا دار شده باشه برا من اینجوری شد شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 10764 هم صورتتون هم بینی تون ورم داره ؟ من بینی ورم نداره بینی من گوشتی بود و اره ورم داره صورتمم هنوز زیر چشم هام و لب هام ورم داره کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
amirmehdisa عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 5143 هم صورتتون هم بینی تون ورم داره ؟ من بینی ورم نداره نه بینی ورم داره
roghy_law مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 82 بایدبخوری واسه ورم خوبه ورم ومیخابونه بعدشم بایدشستشو بدی داخل بینی وواسپری بزنی میزنی؟؟؟نه گوشتی نب ... اوایل آره بعد ۵ ماه دیگه اسپری نمیزنم . من بینی ورم نداره صورتم خیلی ورم داره . شما بعد ۲ سال هیچ تعغییری در کاهش ورم صورتتون حس نکردین ؟
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 10764 عزیزم شما بعد عمل مشکل تنفسی نداشتین؟ مثلا نفس کشیدنتون صدا دار شده باشه برا من اینجوری شد نهولی یه زمانایی ک بینیم کیپ باشه تنفسم صدادار میشه، ک با سرم شست و شو میدم و درست میشهاما شنیدم تا شیش ماه اگ این اتفاق باشه عادیه چون بینی ورم داره و سوراح های بینی تنگ ترن کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
roghy_law مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 82 عزیزم شما بعد عمل مشکل تنفسی نداشتین؟ مثلا نفس کشیدنتون صدا دار شده باشه برا من اینجوری شد نه مشکل تنفسی نداشتم فقط استخوان بالای بینی چون به پلهو خوابیدم زد بیرون بعد با ماساژ خوب شد
amirmehdisa عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 5143 اوایل آره بعد ۵ ماه دیگه اسپری نمیزنم . من بینی ورم نداره صورتم خیلی ورم داره . شما بعد ۲ سال هیچ تع ... تعقیرکرده ولی اناناس بخورواسپری وچی داده بهت؟
roghy_law مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 82 تعقیرکرده ولی اناناس بخورواسپری وچی داده بهت؟ اسپری بکلومتازون