2777
2789
عنوان

جراحی بینی

177 بازدید | 21 پست

سلام ‌کسی تجربه عمل بینی بعد ۵ ماه داره 

من ۵ ماه بینی عمل کردم هنوز صورتم به شدت ورم داره 

صورتم خیلی بعد ۵ ماه پف کرده 

لطفا اگه کسی میدونه ورم صورت تا چه زمانی هست بگه ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر بعد ۲ سال بهتون نگفت چرا ورم داره ؟ بینی شما گوشتی بود ؟  اوایل عمل بله میخوردم الا ...

بایدبخوری واسه ورم خوبه ورم ومیخابونه بعدشم بایدشستشو بدی داخل بینی وواسپری بزنی میزنی؟؟؟نه گوشتی نبود 

من دوماهه عمل کردم هنوز ورم دارم شنیدم تا شیش هفت ماه باید صبر کرد

عزیزم شما بعد عمل مشکل تنفسی نداشتین؟ مثلا نفس کشیدنتون صدا دار شده باشه برا من اینجوری شد 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
بایدبخوری واسه ورم خوبه ورم ومیخابونه بعدشم بایدشستشو بدی داخل بینی وواسپری بزنی میزنی؟؟؟نه گوشتی نب ...

اوایل آره بعد ۵ ماه دیگه اسپری نمیزنم . من بینی ورم نداره صورتم خیلی ورم داره . شما بعد ۲ سال هیچ تعغییری در کاهش  ورم صورتتون حس نکردین ؟

عزیزم شما بعد عمل مشکل تنفسی نداشتین؟ مثلا نفس کشیدنتون صدا دار شده باشه برا من اینجوری شد 

نه

ولی یه زمانایی ک بینیم کیپ باشه تنفسم صدادار میشه، ک با سرم شست و شو میدم و درست میشه

اما شنیدم تا شیش ماه اگ این اتفاق باشه عادیه چون بینی ورم داره و سوراح های بینی تنگ ترن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

نه مشکل تنفسی نداشتم فقط استخوان بالای بینی چون به پلهو خوابیدم زد بیرون بعد با ماساژ خوب شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز