2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوتاه نکنید 

موهاتونو تیکه تیکه بپیچونید بعد موخوره ها بالا میمونه اینطوری راحت فقط موخوره هارو قیچی میکنید

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
روغن نارگیل رو چجوری باید زد؟ قبل یا بعد حموم؟ چند وقت یه بار؟ 

من هفته ای سه بار به کل موهام میزدم پاییناش بیشتر

حداقل دو ساعت میذاشتم بمونه بیشترم شد بهتر گاهی شب تا صبح

بعد میرفتم حمام میشستم

واقعا تاثیر داشت و دیگه موخوره نداره موهام

بعد اکثر وقتا موهامو میبافم یه دکتر پوست و مو گفت مو در حالت بافته شده استراحت میکنه و خیلی خوبه براش وقتی میبافم نوکشو روغن میزنم همیشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من هفته ای سه بار به کل موهام میزدم پاییناش بیشتر حداقل دو ساعت میذاشتم بمونه بیشترم شد بهتر گاهی ش ...

اها

منم تازگیا قبل حموم میزنم ولی همچنان هی موخوره میگیرم🥲 طولانی مدت جواب میده؟ 

نوکشونم روغن نارگیل میزنی وقتی میبافی؟ 

اها منم تازگیا قبل حموم میزنم ولی همچنان هی موخوره میگیرم🥲 طولانی مدت جواب میده؟  نوکشونم رو ...

موی خیستو شونه نکن اینم باعث موخوره هست

سشوار و اتو و... زیاد استفاده کنی باعث موخوره هست

من اگه جایی نخوام برم سشوار نمیکشم یه شال نخی خیلی شل دور موهام میپیچم

اره حداقل یک ماه استفاده کن یه نکته دیگم بگم موخوره های قدیمتو باید بزنیا چون اونارو خوب نمیکنه فقط باعث میشه دیگه موخوره جدید نداشته باشی

من اول نوک موهامو کوتاه کردم بعد روغن زدم دیگه موخوره نداشتم

اره دقیقا میبافم نوکشو میزنم 

میدونی نوک موها خیلی ضعیفه باید سعی کنی با روغن اینا یکم تقویتش کنی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

موی خیستو شونه نکن اینم باعث موخوره هست سشوار و اتو و... زیاد استفاده کنی باعث موخوره هست من اگه ج ...

خیس شونه نمیکنم

شسوار کلا نمیکشم

نمیدونم چیکار کنم دیگه🥲

موخوره ها رو همیشه میزنم ولی زود زود موخوره میگیره باز

خیس شونه نمیکنم شسوار کلا نمیکشم نمیدونم چیکار کنم دیگه🥲 موخوره ها رو همیشه میزنم ولی زود زود مو ...

بازم اگه چیزی راجبش خوندم بهت میگم عزیزم😘

این روغنم امتحان کن