2777
2789
چه زودبزرگ شده اره خوبه روزی تقریبا دو میل اضاف میشه،دکترت چی گفت

گفتم میخوام اقدام کنم هم دکتر سونوم هم دکتر خودم گفت مشکلی نداری و اقدام کن ولی فکر میکنم بزرگ باشه طبق چیزایی که تو گوگلو نی نی سایت خوندم

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتم میخوام اقدام کنم هم دکتر سونوم هم دکتر خودم گفت مشکلی نداری و اقدام کن ولی فکر میکنم بزرگ باشه ...

من با امپول روز ده سیکل یه فولیکول20داشتم یه 14،،روز ده مال شما تقریبا میشه 22،بنظرم امپول ازاد سازی بزن روز نهم یا دهم

گفتم میخوام اقدام کنم هم دکتر سونوم هم دکتر خودم گفت مشکلی نداری و اقدام کن ولی فکر میکنم بزرگ باشه ...

طول سیکلامم ۲۳ روزه اس

من با امپول روز دع سیکل یه فولیکول20داشتم یه 14،،روز ده مال شمامن تقریبا میشه 22،بنظرم امپول ازاد سا ...

یعنی ۲۲ بزرگه میگن تا ۲۴ خوبه واسه بارداری حالا این ماه اقدام کنم ببینم چی میشه دوباره میرم دکتر

یعنی ۲۲ بزرگه میگن تا ۲۴ خوبه واسه بارداری حالا این ماه اقدام کنم ببینم چی میشه دوباره میرم دکتر

بنظرم امپول ازادسازی رو بزنبه چون ممکنه خیلی بزرگتر از اندازه موردنیاز بشه تا زمان تخمک گذاری خودت

22عالیه دیگه،چند ماه اقدامی؟

ماه اولمه ۹ روز دیگه موعدمه علائمی ام ندارم فقط سینه هام سنگین شده و نوکش حساسه میزنه بیرون فکر میکنم واسه پریودی ام باشه چون ماه اولمه همچین امید ندارم

یعنی پریودات 16روزه اس؟

۱۶ ام پریود میشم این ماه از یه روز بعد از پاکیم یه شب در میون اقدام کردم منتظرم ببینم پریود میشم یا نه بعد برم دکتر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز